Katalin hercegnő esküvői ruha Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos esküvőjéről egy olyan kép került nyilvánosságra, amit még nem láthattunk ezelőtt. 

Mindenféle túlzás nélkül kijelenthető, hogy Katalin és Vilmos esküvője a 2011-es év legnagyobb szenzációja volt. A nagy eseményről készült képek pillanatok alatt járták körbe az internetet, hiszen mindenki látni szerette volna a hófehér ruhába öltözött hercegnét.

Sőt, olyan részletek is érdekelték a nagyközönséget, mint például az ünnepi torta, amelyről szintén készült fotó. Ezúttal pedig az esküvőt követő privát partyról került napvilágra egy felvétel, amelyen Katalin szexisebb oldalát pillanthatjuk meg.

Lélegzetelállító volt Katalin ebben a ruhában Forrás: John Stillwell

Eddig is tudtuk, hogy a várandós édesanyának fantasztikus alakja van, de ez a ruha még jobban kiemeli a karcsú derekát és a finom vonalait.

Íme, az első videó a terhes Katalin hercegnéről

Előző két terhességéhez hasonlóan ezúttal is rosszullétek gyötrik Katalint, ezért sehol nem jelenik meg. A várandósságának bejelentése óta az első szereplése egy videóban látható, de hiába a sok smink, nagyon kimerültnek tűnik a hercegné. Nézd meg a felvételt itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.