Dobd fel az outfitedet hímzéssel: bazár!

hímzés outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb divattervezők is évről évre felkapják ezt a trendet, ami kifinomult, elegáns, máskor vagány és feltűnő. A hímzés mindenesetre nagyon is nőies, érdemes kísérletezni vele.

Felsők

Egy blézeren, egy blúzon, egy kellemes anyagú pulóveren nagyon elegáns hatást kelt a hímzés, míg egy farmer- vagy akár bőrdzsekin már lazább az összhatás.

1. Zara 8995 Ft, 2. Zara 19 995 Ft, 3. H&M 14 990 Ft, 4. Mango 13 995 Ft, 5. H&M 9490 Ft Forrás: Life.hu

Szoknyák, nadrágok

Ami a nadrágokat illeti, jellemzően farmerra készítenek hímzést, ahogy a szoknyáknál is. Illetve a műbőrt is szívesen használják a hímzés alapjaként. Éppen ezért ezek a darabok sokkal inkább lazák, vagányak.

1. Zara 9995 Ft, 2. Zara 8995 Ft, 3. Zara 9995 Ft, 4. Mango 11 995 Ft, 5. H&M 13 995 Ft Forrás: Life.hu

Kiegészítők

A kiegészítőkből annyi a választék, hogy sokféle stílusba beilleszthető. Az elegáns táska és a hátizsák, a sportcipő és a magas sarkú is megtalálható a palettán.

1. Pull&Bear 9995 Ft, 2. Bershka 3995 Ft, 3. Zara 5995 Ft, 4. Stradivarius 5995 Ft, 5. Stradivarius 2595 Ft, 6. Zara 8995 Ft, 7. Bershka 14 995 Ft Forrás: Life.hu

Így hordd!

A hímzett ruháknál a kevesebb több elvét kell észben tartani. Mivel a minták annyira sokfélék, ráadásul sok esetben annyira harsányak, egyáltalán nem könnyű ízlésesen kombinálni őket. Ezért egy outfitbe csak egy hímzett darabot válassz, amit viszont hagyj érvényesülni. Ezt megteheted úgy is, hogy abszolút letisztult ruhadarabokat és kiegészítőket választasz mellé, de kipróbálhatod azt is, hogy egy, a mintában is megjelenő élénk színt is behozol az outfitbe, amivel ráerősítesz a printre.

Sminkelj úgy, mint Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/trend/20170921-sminkelj-ugy-mint-catherine-zeta-jones.htmlBomba formában van a hollywoodi színésznő, aki ma ünnepli 48. születésnapját! Káprázatos kinézetének féltve őrzött titka most napvilágot lát. TrendOrigoHeti trendjelentés: borzalmasan néz ki az egykori Spice Girlhttp://www.life.hu/trend/20170922-heti-trendjelentes-szerepel-benne-rihanna-melb-alessandra-ambrosio.htmlA legnagyobb celebek nem jóízlésükről tettek tanúbizonyságot ezen a héten. Még azok is elbuktak, akik egyébként nem szoktak hibázni. Mutatjuk is őket! Trend--Ezek a nők több évtizedet is letagadhatnak a korukból - Megdöbbentő fotók!http://www.life.hu/trend/20170920-nok-akik-tobb-evtizedet-is-letagadhatnak-a-korukbol.htmlA biológiai kor sok esetben semmit sem árul el egy nő külsejéről. Ezek a nők is azt bizonyítják, hogy az előítéletekkel szemben 40, 50, sőt 60 évesen sem kell öregnek kinézni. Talán ezek a példák szélsőségesek, és elképesztő nagy szerencséről tanúskodna, ami a genetikát illeti, a fiatalos külső rajtunk is múlik. TrendOrigoMinden idők legstílusosabb stewardess uniformisaihttp://www.life.hu/trend/20170919-minden-idok-legstilusosabb-stewardess-uniformisai.htmlA légiutaskísérők világáról a Kapj el, ha tudsz című film jut eszembe: elegánsak és vidámak és kísérik a jóképű pilótákat. Ha ez távol is áll a valóságtól, az elegáns jelző sok esetben mégis igaz. Mutatjuk is a világ legcsinosabb stewardess uniformisait! Trend--A legjobb és legrosszabb sminkek az Emmy-díjátadórólhttp://www.life.hu/trend/20170918-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-emmy-dijatadorol.htmlA legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken nemcsak a ruhákat, a sminkeket is érdemes alaposabban szemügyrevenni. Íme, Larion Oscar sminkmester beszámolója az Emmy-ről! TrendOrigoEttől leszünk ráncosakhttp://www.life.hu/trend/20170914-ettol-leszunk-rancosak.htmlAz idő előtti öregedéshez nemcsak a megfelelő bőrápolás hiánya járul hozzá, hanem egyéb életmódbeli és környezeti tényezők is. Ezeknek egy része pedig könnyen elkerülhető lenne, mert ki szeretne már a 30-as éveiben tiszta ránc lenni? TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.