Így próbál szexizni Kate Hudson: fotó

frizura Kate Hudson szexi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira sokkoló a látvány, hogy az ember szeme nem tudja megszokni. Kate Hudson frizurája semmivel sem kompenzálható. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Kate Hudson egyik pillanatról a másikra vált meg a hosszú loknijaitól. De nem ám néhány centivel lett rövidebb, hanem szinte kopaszra vágatta a haját. A drasztikus változásról fotót is posztolt a közösségi oldalára, amitől az emberek ledöbbentek.

Kate Hudson új külseje még mindig sokakat megdöbbent Forrás: NORTHFOTO/Starmax/PA Images/Victor Malafronte

Azóta már valamennyit nőtt a haja, jelenleg a tüsi fázisban jár, amit mindenki meg is nézhetett az Urbanworld Film Festival nevű eseményen New Yorkban. És habár Hudson formája, ruhája és az idomai is fantasztikusak, nem tudunk elvonatkoztatni a frizurájától.

Pedig muszáj lesz megszokni, hiszen egy jó darabig rövid hajjal láthatjuk a 38 éves sztárt.

Az alakja és a ruhája viszont a frizurától függetlenül is dögös Forrás: NORTHFOTO/Starmax/PA Images/Victor Malafronte

Nosztalgia: így szexizik egy rúdon a hosszú hajú Kate Hudson

Két gyermeke is van Kate Hudsonnak, ennek ellenére a teste még mindig vadító. A sztár ráadásul nem is tartozik a kényeskedő hírességek közé, bevállalós és őrülten dögös, amit az egyik videója is bizonyít: így pörög a rúdon a színésznő.

Sminkelj úgy, mint Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/trend/20170921-sminkelj-ugy-mint-catherine-zeta-jones.htmlBomba formában van a hollywoodi színésznő, aki ma ünnepli 48. születésnapját! Káprázatos kinézetének féltve őrzött titka most napvilágot lát. TrendOrigoIlyen szexi ruhában bulizott az esküvőjén Katalin: fotó http://www.life.hu/trend/20170925-ebben-a-dresszben-bulizott-az-eskuvojen-katalin.htmlKatalin és Vilmos esküvőjéről egy olyan kép került nyilvánosságra, amit még nem láthattunk ezelőtt. Trend--Mariah Carey borzasztó előnytelen ruhát viselthttp://www.life.hu/trend/20170924-mariah-carey-borzaszto-elonytelen-ruhat-viselt-amikor-vacsorazni-ment.htmlMariah Carey ismét kitett magáért, amikor szerelmével Bryan Tanakával vacsorázni indult. Öltözéke, hogy finoman fogalmazzunk, sem volt előnyös. Ahogy írtunk is róla, az énekesnő körülbelül 100 kilót nyom, ám ismerősei szerint semmit nem tesz azért, hogy ezen változtasson. Trend--Ő Mimi Choi, az arc nélküli lány: fotó http://www.life.hu/trend/20170924-mimi-choi-sminkmester-keszitette-el-az-arc-nelkuli-lanyt.htmlDöbbenetes képeket mutatott a közösségi oldalán Mimi Choi, sminkmester. TrendOrigoIlyen Mádai Vivien dekoltázsa nagyon közelről http://www.life.hu/trend/20170924-madai-vivien-dekoltazsa-nagyon-kozelrol.htmlÖrdög Nóra után Mádai Vivien is megmutatta fehérneműs testét, illetve csak egy kis részletét. Trend--Ezeket az érzéki aktfotókat imádják most a neten: fotók http://www.life.hu/trend/20170922-erzeki-aktfotokert-rajonganak-az-interneten.htmlElképesztően igényes fotók kerültek napvilágra, amelyek középpontjában a női test gömbölyű vonalai állnak. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.