Michael Jackson Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók hisztérikus rohamban törtek ki: a pop királya Michael Jackson életben van?

Sajnos Michael Jackson nem támadt fel, mindössze arról van szó, hogy egy férfi a megszólalásig hasonlít rá. Sergio Cortés nevét eddig nem sokan ismerték, de ezután biztos, hogy mindenki megjegyezte magának, hiszen túlzás nélkül kijelenthető:

ő Michael Jackson valaha volt legtökéletesebb hasonmása.

Nem is csoda, hogy az emberek rendszerint megrökönyödnek, mikor megjelenik egy nyilvános helyen, hiszen mindenki azt gondolja, hogy az évekkel ezelőtt elhunyt sztárt látják.

This is my photo that is circulating on social networks and news these days.

Sergio Cortés (@sergiocortesparra) által megosztott bejegyzés,

Azt nem tudni, hogy a srác így született-e vagy plasztikai sebészek segítettek a tökéletesség elérésében, de annyi biztos: a hasonlóság bizarr. Nem csoda, hogy 12 ezren követik a közösségi oldalát annak ellenére, hogy egy teljesen átlagos magánember az Egyesült Államokban.

Sergio Cortés (@sergiocortesparra) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akiknek van élő hasonmásuk: Fotók!

Egyre inkább kezdünk hinni az elméletben, mely szerint mindenkinek létezik egy hasonmása valahol a világban. Ezek a sztárok már megtalálták a párjukat: Döbbenetes fotók!

Sminkelj úgy, mint Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/trend/20170921-sminkelj-ugy-mint-catherine-zeta-jones.htmlBomba formában van a hollywoodi színésznő, aki ma ünnepli 48. születésnapját! Káprázatos kinézetének féltve őrzött titka most napvilágot lát. TrendOrigoÍgy próbál szexizni Kate Hudson: fotó http://www.life.hu/trend/20170925-kate-hudson-szexi-szerelesben-pozol.htmlAnnyira sokkoló a látvány, hogy az ember szeme nem tudja megszokni. Kate Hudson frizurája semmivel sem kompenzálható. Trend--Ilyen szexi ruhában bulizott az esküvőjén Katalin: fotó http://www.life.hu/trend/20170925-ebben-a-dresszben-bulizott-az-eskuvojen-katalin.htmlKatalin és Vilmos esküvőjéről egy olyan kép került nyilvánosságra, amit még nem láthattunk ezelőtt. Trend--Mariah Carey borzasztó előnytelen ruhát viselthttp://www.life.hu/trend/20170924-mariah-carey-borzaszto-elonytelen-ruhat-viselt-amikor-vacsorazni-ment.htmlMariah Carey ismét kitett magáért, amikor szerelmével Bryan Tanakával vacsorázni indult. Öltözéke, hogy finoman fogalmazzunk, sem volt előnyös. Ahogy írtunk is róla, az énekesnő körülbelül 100 kilót nyom, ám ismerősei szerint semmit nem tesz azért, hogy ezen változtasson. Trend--Ő Mimi Choi, az arc nélküli lány: fotó http://www.life.hu/trend/20170924-mimi-choi-sminkmester-keszitette-el-az-arc-nelkuli-lanyt.htmlDöbbenetes képeket mutatott a közösségi oldalán Mimi Choi, sminkmester. TrendOrigoIlyen Mádai Vivien dekoltázsa nagyon közelről http://www.life.hu/trend/20170924-madai-vivien-dekoltazsa-nagyon-kozelrol.htmlÖrdög Nóra után Mádai Vivien is megmutatta fehérneműs testét, illetve csak egy kis részletét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.