Így fest ma a 74 éves Halász Judit: fotó

fotó színésznő Halász Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halász Judit még a gyorsan szaladó idő ellenére is csodálatosan fest. Sokan példát vehetnének róla. 

A Kossuth-díjas színésznő munkássága generációk felcseperedését kísérte végig, és a mai napig is sokak számára jelent alapvető értéket. Különleges ember, aki egyaránt képes megszólítani a kicsi gyermekeket és a felnőtteket is.

Többen is példát vehetnének Juditról, mert - sokakkal ellentétben -, ő nem szeretné másnak mutatni magát, mint amilyen valójában. Büszkén vállalja az idő haladását, az öregedést, ettől pedig sokkal fiatalosabb a megjelenése, mint más, szétplasztikázott hírességeké.

Jó, hát kicsit megilletôdtem. #halászjudit #elviszlekmagammal #ikon

D.Tóth Kriszta (@dtothkriszta) által megosztott bejegyzés,

Napvilágra került nemrég egy friss fotó a 74 éves művésznőről, és a fotó láttán egyetlen szó jutott eszünkbe: csodálatos. A kisugárzása szeretetteljes, őszinte, elegáns és büszke.

Judy arcának két fele nem egyformán öregszik

Eddig 35 beavatkozáson van túl Judy, de bármennyire is szeretné, még nincs vége. Az arca két fele ugyanis másképp öregszik, a műtött részekre jobban hat az idő, amit majd később korrigálni kell. Olvass tovább itt...

Döbbenetesen elcsúnyította magát Faye Dunaway: fotó http://www.life.hu/trend/20170926-tul-sokat-plasztikaztatott-faye-dunaway.htmlAkinek ismerős a Bonnie és Clyde című film, annak bizonyára Faye Dunaway neve sem ismeretlen. De mi történt az egykor gyönyörű színésznővel? Trend--Így készül a legszebb őszi sminkhttp://www.life.hu/trend/20170926-igy-keszul-a-legszebb-oszi-smink.htmlAz aranylóan szenvedélyes, bíborba hajló naplemente, az évszak érett, melegséget sugárzó színei káprázatosak ilyenkor. Idézd meg ezt a sok buja izgalmat a sminkedben is, hatását érezni fogod: osztatlan sikerrel koronázza meg a napodat. Trend--Dobd fel az outfitedet hímzéssel: bazár! http://www.life.hu/trend/20170925-himzes-ruhakon-es-kiegeszitokon-szuper-trend.htmlA legnagyobb divattervezők is évről évre felkapják ezt a trendet, ami kifinomult, elegáns, máskor vagány és feltűnő. A hímzés mindenesetre nagyon is nőies, érdemes kísérletezni vele. TrendOrigoRá sem ismertünk Gáspár Virágra! A duci kislány nincs többéhttp://www.life.hu/trend/20170926-gaspar-virag-nagyon-megvaltozott.htmlTeljesen megdöbbentünk, mikor megláttuk Gáspár Virág legújabb fotóját. Mikor lett csinos, fiatal hölgy Gáspár Győző kisebbik lányából?TrendOrigoSarka Kata megmutatta melleit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170925-sarka-kata-megmutatta-melleit-foto.htmlSarka Kata rövid frizurával és méretes keblekkel formálta izmos testét, erről pedig egy szexi fotót is villantott. TrendOrigoSminkelj úgy, mint Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/trend/20170921-sminkelj-ugy-mint-catherine-zeta-jones.htmlBomba formában van a hollywoodi színésznő, aki ma ünnepli 48. születésnapját! Káprázatos kinézetének féltve őrzött titka most napvilágot lát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.