Végre bulizott egyet Beyoncé a szülés után: kép

buli Beyonce szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
3 hónappal a szülés után végre szeretett volna kimozdulni az énekesnő és férje, Jay-Z: belevetették magukat az éjszakába.

Már majdnem egy évtizede él boldog házasságban a szuperszexi énekesnő és párja Jay-Z. Első gyermekük 2012-ben született. A házaspár nagyon vágyott újabb csemetére, így hatalmas meglepetés volt, amikor kiderült, ikreik lesznek. Beyonce rendkívül jól viselte terhességét, annak ellenére, hogy jóval fáradékonyabb volt, mint korábban. Rajongói teljesen elolvadtak, mert a sztár instagramján végig követhették terhességét képekben.

Beyonce és férje végre bulizni megy 3 hónappal a szülés után Forrás: NORTHFOTO

Az ikrek születése után sokáig nem jelent meg a Crazy in Love énekesnője egy rendezvényen sem. Most, három hónap után végre eljött az idő, hogy kicsit kimozduljon férjével, és bulizzanak egyet hajnalig. A pár a Saturday Night Live afterpartiját választotta erre az alkalomra. Beyoncé egy egyszerű, mégis elegáns ruhát választott erre az alkalomra: hosszú ujjú fehér toppot, és a fekete, magasított derekú nadrágot, ami kihangsúlyozta szülés utáni elképesztő alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.