Jennifer Aniston soha nem hord melltartót: fotók

mellbimbó melltartó Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston szinte egyáltalán nem hord melltartót, mindegy, hogy csak kávézni ugrik le, vagy éppen egy vörös szőnyeges eseményen van! Ezért biztosan nagyon imádják a férfiak...

Jennifer Aniston szuperúl tartja magát, ez nem is kétség, de vajon meddig akarja még bojkottálni a melltartót? Az elmúlt 48 évében ugyanis nem nagyon volt olyan pillanat, amikor cicifixben láthattuk volna a sztárt. A vörös szőnyeges eseményeken eleve olyan kivágott ruhákat visel, amik lehetetlenné teszik a fehérneműt, máskor pedig egyszerűen nemet mond a melltartóra. Már a Jóbarátokban is megfigyelhették a szemfüles rajongók, hogy Jennifer Aniston mellbimbói mindig látszanak, egyszer pedig már számon is kérték ezt a színésznőn, de ő nem vitte túlzásba a magyarázkodást. Mindössze annyival indokolta az állandóan álló bimbókat, hogy neki ilyenek a mellei, és kész.

/1710/Jenni2017102151859

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.