plus size modell Sophie Turner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes őszinteséggel vallott színt a közösségi oldalán a plus size modell. Nem csoda, hogy az emberek örökre a szívükbe zárták. 

Az angol plus size szépség szívesen tesz közzé retusálatlan fotókat a közösségi oldalán, mert nagyon szeretné, ha nem csak a tökéletes nők lennének boldogok a bőrükben.

A fiatal szőkeség bevallotta, tini kora óta narancsbőrrel küzd, és még a mai napig rosszul érinti, ha meglát magáról egy retusálatlan fotót. De aztán újra és újra meggyőzi magát: mindannyian jóval többek vagyunk, mint a bőrhibáink.

"Persze, mindannyian tökéletesen sima bőrt szeretnénk, de ettől még a valóságot el kell fogadni! Én is még tanulom, hogy jobban szeressem magam" - írja a fotója alatt a modell. Nem csoda, hogy közel 15.000 kedvelésnél jár a kép, hiszen a nyers őszinteséget mindenki díjazni szokta.

Plus size modell lett David Hasselhoff lányából

Hayley Hasselhoff, David Hasselhoff lánya nem volt mindig ilyen elégedett a testével. Egy évvel ezelőtt még arról mesélt, mennyire nehéz volt a gyerekkora és milyen nehezen fogadta el a testét. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.