szépségápolás smink füstös szem sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Próbáld ki a szezon legizgalmasabb ragyogását! A metálfényű csillogás a legújabb őrület, a füstös szemfestés új dimenziója.

Alapok:

Az arctisztítás és hidratálás után tegyél fel egy bőrtökéletesítő primert, majd uniformizáld bőröd színét egy matt hatású, folyékony alapozóval. Fixáld le transzparens, HD minőségű porpúderrel, hogy tartós maradjon a hatás egész nap. Orcáidat élénkítsd barackos árnyalatú természetes hatású pirosítóval az arccsont alatt ívesen: a halánték irányába tedd fel kontúrmentesen. Arccsontodat hangsúlyozd finoman highlighttal. A szemhangsúlyos smink készítéshez formázd meg a szemöldöködet a hajtöveddel harmonizáló árnyalatú szemöldökporral, fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon, majd szemöldökspirállal fixáld.

Forrás: Shutterstock

Szemfestés:

  1. A szemfestéshez válassz egy tartós, fekete khol ceruzát.
  2. A szemhéj közepétől kifelé vastagodó tusvonalat rajzolj, majd satírozd el a ceruzát a mélyítővonal irányába.
  3. A fekete ceruzára satírozd a szezon navy peony, mély tengerészkék árnyalatú szemhéjpúdert.
  4. A szemzughoz tegyél metál csillogású aranyat, majd a szemhéj közepébe satírozz élénk lila, metálos textúrájú szemhéjpúdert.
  5. Mosd össze a színeket, hogy fedjék egymást: így pillanatok alatt nagyon izgalmas és csillogóan dögös lesz a megjelenésed.
  6. Az alsó szempillatőhöz mélylila árnyalatot satírozz és a külső sarokhoz érve egy csipetnyi feketével kontrasztosítsd.
  7. Szempilláidat extra fekete, dúsító szempillaspirállal koronázd meg.
Forrás: Shutterstock

Ajkad érzékiségének hangsúlyozásához válassz, folyékony, mattra száradó ajakrúzst. Nagyon jól passzol ehhez az izgalmas sminkhez a finom málnás ajakrúzs, vagy akár a lilás árnylatok is.

71 éves lett Susan Sarandon, a stílusában is merész dívahttp://www.life.hu/trend/20171003-susan-sarandon-71-eves-lett-igy-valtozott-a-stilusa.htmlSusan Sarandon a nagy színésznők nemzedékéből való, amit nemcsak Golden Globe és Oscar jelölései bizonyítanak, hanem a számos, igen komoly témákat boncolgató drámában játszott főszerepe, illetve az attitűd, amivel lépten-nyomon az egyéniséget és a természetességet hirdeti. TrendAFPA hónap színe: a gesztenyebarnahttp://www.life.hu/trend/20171002-a-honap-szine-a-gesztenyebarna.htmlHa igazi gesztenyeőrült vagy, aki csak azért szed belőle minden ősszel egy egész kosárral, mert a következő lépésnél sem tud ellenállni a lába előtt heverő, mosolygó termésnek, akkor pontosan tudod, hogy hányféle színt mutat. Hol bordóba, hogy narancsos árnyalatba, hol pedig mélybarnába hajlik, egyszóval igazán különleges, így a ruhatáradban is ott a helye a gesztenyebarnának. TrendOrigoSminkelj úgy, mint Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/trend/20170921-sminkelj-ugy-mint-catherine-zeta-jones.htmlBomba formában van a hollywoodi színésznő, aki ma ünnepli 48. születésnapját! Káprázatos kinézetének féltve őrzött titka most napvilágot lát. TrendOrigoSminktrendek 2017 őszénhttp://www.life.hu/trend/20170921-sminktrendek-2017-oszen.htmlSzínpompás és szédítően izgalmas őszünk lesz. Ebben a szezonban újra hódít a macskaszem, a füstös szem, és az aranyláz is felütötte a fejét. Az éjszaka királynőinek a vampy szenvedélyessége szinte kötelező, de másképp, mint ahogy eddig azt megszoktuk. Nyolc izgalmas trend közül választhatsz idén. Íme! TrendThinkstockA francia nők szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170912-francia-nok-szepsegtitkai.htmlA francia nők felszabadultak, tele önbizalommal vetik bele magukat az életbe. Nem követik a divatot, hanem bátran kísérleteznek és az egyedi megoldásokra törekszenek. Talán a komfortérzet is befolyásolja őket, hiszen csak az tud jó benyomást kelteni, aki jól érzi magát a bőrében. Trend--Ettől leszünk ráncosakhttp://www.life.hu/trend/20170914-ettol-leszunk-rancosak.htmlAz idő előtti öregedéshez nemcsak a megfelelő bőrápolás hiánya járul hozzá, hanem egyéb életmódbeli és környezeti tényezők is. Ezeknek egy része pedig könnyen elkerülhető lenne, mert ki szeretne már a 30-as éveiben tiszta ránc lenni? TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.