fashion week hajvágás videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fodrászvideó került fel nemrég a netre, és már el is kezdte az internetes térhódítását. 

Régen a szépségiparban dolgozók szórólapozással, illetve a munkájuk gyümölcsével tudtak hírnévet szerezni maguknak, ám manapság már egy-egy saját videóval is döbbenetes ismeretséget lehet szerezni.

Láthattunk már bizarr sminkvideókat, amelyekben az alkotó teljesen átváltoztatta önmagát a kamerák előtt, most pedig itt egy új hajvágási módszer, amivel - ha akarsz- te is kilóghatsz az unalmas frizurák sorából.

A török származású fodrász olyan tűpontossággal vágja le a vendég frizuráját, mintha legalábbis egy előre megrajzolt vonalat követne. A végeredmény pedig döbbenetes és egyben különleges, ajánlott mindazoknak, akik szeretik az extravagáns frizurákat.

Ilyen durva sminkeket még nem láttál: videó

A szerb származású sminkmester képes eltüntetni bármelyik testrészét festékkel és árnyékokkal, illetve olyan bizarr dolgokat magára rajzolni, amelyeknek semmi keresnivalójuk nincs egy ember testén. A közösségi oldalakon futótűzszerűen terjednek a filmjei, mert egyszerűen nem lehet őket nem nézni.

A 84 éves Joan Collins színésznő arca túlságosan feszes: fotó!http://www.life.hu/trend/20171004-joan-collins-szineszno-arca-nagyon-feszes.htmlJoan Collins legendás színésznő, és 84 éves létére olyan feszes az arca, akár a fiataloknak. Akármilyen jóindulatúak is vagyunk, ezt nem a genetikának köszönheti. Trend--Mila Kunis haja diktálja a divatothttp://www.life.hu/trend/20171004-iden-mila-kunis-hajat-akarnak-a-nok.htmlA bájos színésznő szépsége és új hajviselete megvadította a nőket. Ez a természetes külső hódít idén ősszel. TrendOrigoFergie ledobta ruháit, meztelenül pózol az énekesnő: képhttp://www.life.hu/trend/20171004-fergie-puceran-pozol-uj-albuma-kedveert.htmlÚj albuma kedvéért vetkőzött le az énekesnő. TrendAFP71 éves lett Susan Sarandon, a stílusában is merész dívahttp://www.life.hu/trend/20171003-susan-sarandon-71-eves-lett-igy-valtozott-a-stilusa.htmlSusan Sarandon a nagy színésznők nemzedékéből való, amit nemcsak Golden Globe és Oscar jelölései bizonyítanak, hanem a számos, igen komoly témákat boncolgató drámában játszott főszerepe, illetve az attitűd, amivel lépten-nyomon az egyéniséget és a természetességet hirdeti. TrendAFPSarka Kata óriási melleket villantott: fotó http://www.life.hu/trend/20171003-sarka-kata-kipakolta-a-ciciket.htmlSarka Kata legújabb posztja megint felrobbantotta a netet. Elképesztő szexi fotót villantott. TrendOrigoBikinis fotói miatt támadják a követők Hódi Pamelát http://www.life.hu/trend/20171003-kepei-miatt-tamadjak-a-rajongok-hodi-pamelat.htmlHódi Pamela buzdító posztja nem éppen a legjobban sült el... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.