Tracy Kiss a szeméremajkaiból csinált nyakláncot: videó

nyaklánc Tracy Kiss szeméremajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen döntésre szánta el magát a fiatal anya: plasztikáztatni kellett a szeméremajkait, de ő nem akart tőlük teljesen megválni, ezért nyakláncként viseli őket tovább.

Nem ez az első megdöbbentő tette a kétgyermekes fiatal nőnek, aki személyi edzőként és bloggerként is tevékenykedik. Tavaly azért kaptuk fel rá a fejünket, mert azt állította: a rendszeres spermafogyasztás a nátha ellenszere. Sőt, arcapoklást is készít a hímivarsejtekből.

Most pedig egy újabb bizarr ötlettel hívta fel magára a figyelmet. Cisztát találtak a nemi szervén, ezért plasztikázni kellett a szeméremajkait, miután eltávolították a gócot. Tracy azonban nem akart örökre megválni a szeretett testrészeitől, ezért úgy döntött: medált csináltat belőlük, és a nyakában viseli majd őket.

Az elkészítésről videót is készített, így mindannyian lépésről-lépésre nyomon követhetjük, hogy miként lesz a levágott darabkákból dizájnerékszer.

71 éves lett Susan Sarandon, a stílusában is merész dívahttp://www.life.hu/trend/20171003-susan-sarandon-71-eves-lett-igy-valtozott-a-stilusa.htmlSusan Sarandon a nagy színésznők nemzedékéből való, amit nemcsak Golden Globe és Oscar jelölései bizonyítanak, hanem a számos, igen komoly témákat boncolgató drámában játszott főszerepe, illetve az attitűd, amivel lépten-nyomon az egyéniséget és a természetességet hirdeti. TrendAFPSarka Kata óriási melleket villantott: fotó http://www.life.hu/trend/20171003-sarka-kata-kipakolta-a-ciciket.htmlSarka Kata legújabb posztja megint felrobbantotta a netet. Elképesztő szexi fotót villantott. TrendOrigoZimány Linda újabb szexi fotózáson volt: képhttp://www.life.hu/trend/20171003-szexi-fotozason-volt-zimany-linda-velenceben.htmlZimány Linda szebbnél szebb helyekre jár fotózásokra. Most Velencében állt modellt elképesztően szexi ruhákban. TrendOrigoAllegra Cole számára az egész világ csak mellekből áll: fotó http://www.life.hu/trend/20171003-allegra-cole-brutalis-mellei-sokkoljak-a-vilagot.htmlAllegra Cole továbbra is úgy gondolja, hogy ekkora mellekkel szép igazán az élet. Kár, hogy még a felkelő nap fényét sem látni tőlük. TrendOrigoInes Helene melleit csodálja az internet: fotó http://www.life.hu/trend/20171003-ines-helene-brutalis-melleit-nezi-az-egesz-vilag.htmlA svéd modell megint olyat mutatott, amitől mindenki szája tátva maradt. TrendOrigoBikinis fotói miatt támadják a követők Hódi Pamelát http://www.life.hu/trend/20171003-kepei-miatt-tamadjak-a-rajongok-hodi-pamelat.htmlHódi Pamela buzdító posztja nem éppen a legjobban sült el... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.