Heti trendjelentés: így fest a plasztika után Kylie Minogue

Kylie Minogue vörös szőnyeg Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A manapság ritkán látott Kylie Minogue mellett Emily Ratajkowski, Michelle Williams és a világ egyik legszebb családja okozott feltűnést! Mutatjuk is a részleteket!

Michelle Williams

Még tartanak az őszi divathetek: ezúttal Párizsban mutatják be a legújabb trendeket. A Louis Vuitton show-ján több híresség is megjelent, akik közül kitűnt mindig különc stílusával Michelle Williams. A színésznő A cropt top és farmer együttest vagány Louis Vuitton kabáttal dobta fel, és természetesen a táska sem hiányzott az outfitből.

Michelle Williams Forrás: Northfoto

Emily Ratajkowski

A párizsi divathéten a Vogue magazin szervezett nagyszabású partit, ahová Emily Ratajkowski a tőle megszokott, villantásveszélyes szerelésben érkezett. A cseppet sem szégyenlős celeb ezúttal is csupasz melleivel keltett feltűnést.

Emily Ratajkowski Forrás: Northfoto

Kylie Minogue

Az énekesnőt, aki hamarosan 50 éves lesz, néhány héttel ezelőtt még kissé nyúzott arccal kapták lencsevégre a lesifotósok. Most azonban tündökölt Párizsban, habár az arca mintha túlságosan is merev lenne. Lehet, hogy kissé túllőtt a célon, ami a plasztikázást illeti? A ruhája ennek ellenére fantasztikus volt: igazán mozgalmas, izgalmas, miközben kellően lágy maradt.

Kylie Minogue Forrás: Northfoto

A legszebb család

A 90-es évek legdögösebb topmodellje, Cindy Crawford csodás családja körében érkezett egy vörös szőnyeges eseményre. Férje és fia között kiragyogott az egykori modell és lánya, Kaia, aki kezd a modellek élvonalába tartozni.

Presley Gerber, Kaia Gerber, Cindy Crawford és Rande Gerber Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.