Lélegzetelállító a bikinis Fresh Andi dekoltázsa

Fresh Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő tudja, milyen az igazán lájkvadász fotó. Például az, amit ő a minap az Instagramra posztolt magáról. 

Andi dekoltázsáról rajongói le sem tudják venni a szemüket, és a hozzászólásokkal sem fukarkodnak a férfiak. "Isteni szép óriás cicik" - írta például az egyikük a felvétel alá. Nézzétek:

☀️ #nincshashtag

Andrea Villányi (@freshandi) által megosztott bejegyzés,

Fürdőruhában szelfizett Judyhttp://www.life.hu/trend/20171007-furdoruhaban-fotoztak-judy-enekesnot.htmlCsaládjával nyaralgat az énekesnő Törökországban, és Instagramján meg is mutatta, milyen klasszul érzik magukat. TrendOrigoRúzsa Magdi elképesztően szexihttp://www.life.hu/trend/20170930-ruzsa-magdi-enekesno-szexi-felsoben-allt-szinpadra.htmlAz énekesnő aradon lépett fel, amelyről az Instagramjára is posztolt. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoRetusált fotókkal csapja be rajongóit Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20170930-retusalt-fotokkal-csapja-be-rajongoit-mariah-carey-aki-nagyon-meghizott.htmlAz énekesnő instafotói köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Trend--Szexi fekete ruhában pucsít Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20170921-szexi-fekete-ruhaban-pucsit-liptai-claudia-egy-szek-elott.htmlLiptai Claudia bármit is tesz, rajongói odáig vannak érte. Nem is csoda, a műsorvezető minden megmozdulásában eredeti. TrendOrigoMariah Carey borzasztó előnytelen ruhát viselthttp://www.life.hu/trend/20170924-mariah-carey-borzaszto-elonytelen-ruhat-viselt-amikor-vacsorazni-ment.htmlMariah Carey ismét kitett magáért, amikor szerelmével Bryan Tanakával vacsorázni indult. Öltözéke, hogy finoman fogalmazzunk, sem volt előnyös. Ahogy írtunk is róla, az énekesnő körülbelül 100 kilót nyom, ám ismerősei szerint semmit nem tesz azért, hogy ezen változtasson. Trend--Bikinire vekőzött Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20170919-bikinire-vekozott-rubint-reka-a-facabookon-mutatta-meg.htmlSzexi kisvideóval harangozta be fotózását Rubint Réka. A fitneszmami ledobta a ruháit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.