szépségápolás smink ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet okunk panaszra, megannyi újdonság érkezett, amit érdemes kipróbálnod idén ősszel. Íme, az öt kedvenc must have kozmetikum, amitől ellenállhatatlan leszel.

Űzd el a fáradtságot, legyen egészségtől ragyogó a bőröd a Neogence C-vitaminos, bőrragyogást fokozó arckrémmel. Halványítja a bőrfoltokat és a szeplőket, növeli a bőröd ellenálló-képességét. A magas C-vitamin jelenléte a krémben segíti a természetes, egészséges ragyogást.

Neogence C-vitaminos, bőrragyogást fokozó arckrém Forrás: Neogence

Próbáld ki a professzionális BEN NYE HD MediaPro krémalapozóit. Ezzel a palettával mindig tökéletes lehet a megjelenésed. Nemcsak a bőrszínedhez illeszkedő alapozót találod meg benne, hanem a korrektort, valamint az arckontúrozáshoz szükséges sötétebb tónusokat is. Előnye ennek a HD minőségnek, hogy selymesen bársonyos lesz a bőröd, ráadásul maszkhatás nélkül biztosít tökéletes fedést.

BEN NYE HD MediaPro krémalapozók Forrás: BEN NYE

A palettamániásoknak jó hír, hogy a Mac Girls kollekció hazánkban is kapható. Hat fantasztikus szemhéjpúder-paletta látott napvilágot, így igazán könnyű megtalálni az egyéniségedhez a legjobban illőt. A személyes kedvencem a "hataloméheseknek" a Power Hungry fantázianevű, szikrázóan gyönyörű, természetes árnyalatokkal fűszerezett szemhéjpúder-paletta, aminek a különlegessége, hogy megbolondították egy, a paletta színeihez harmonizáló highlighttal is. Igazi csemege!

Mac Girls szikrázóan gyönyörű, természetes árnyalatokkal fűszerezett szemhéjpúder-paletta Forrás: Mac Girls

A mattőrület folytatódik a szemhéjfestékeknél is. A Solone Makeup Nude Matt szemhéjfesték-ceruzái egyszerűen fantasztikusak. Pillanatok alatt tudsz készíteni velük természetes hatású szemfestést: kontúrozd alul és felül a szemedet, majd satírozd el, és már kész is a természetes lookod. Nagyon tartósak, ezért nem kell félned, hogy elkenődik vagy összeáll egy csíkba, ráadásul imádnivaló ez a lágy krémesség.

Solone Makeup Nude Matt szemhéjfesték-ceruza Forrás: solone.hu

Az idei szezonban a mély bordós-burgundi ajakrúzs a legnagyobb sláger. A legszebb árnyalatot a Mac Retro Matte kollekciójában találtam meg: az árnyalat a High Drama nevet viseli. Elképesztően izgalmas és szenvedélyes ez a szín. Pillanatok alatt a társaság középpontjában találod magad, ha ezt az ajakrúzst viseled. Részegítően dögös és persze eszméletlenül tartós.

Mac Retro Matte mély bordós-burgundi ajakrúzs Forrás: MAC

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.