színésznő Cynthia Klitbo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Titkok és szerelmek sztárja ledobta a textilt, és megmutatta: így is lehet kinézni 50 évesen. 

Az RTL Klubon futó Titkok és szerelmek című sorozat sztárja bevállalta azt, amit sokan nem mernek megtenni: 50 évesen is levetkőzött a kamerák előtt, és megmutatta a bomba alakját. A sorozat Tamarája a közösségi oldalán posztolt fehérneműs fotót, aminek a rajongók bizony nagyon örültek.

Un regalito para los fans.. Orgullosa de mis 50 años.

Cynthia Klitbo (@cynthiaklitbo) által megosztott bejegyzés,

Többezer kedvelés és számtalan komment érkezett a kép alá. Nyilván sokan irigykednek rá, hiszen a szülésen és az ötvenen is túl már igazán nagy dolog, ha valaki ennyire fantasztikus formában van.

Jennifer Lawrence levetkőzött - Fotó!

A világhírű divatmagazin, a Vogue 125. lapszámának mondott igent az Éhezők viadala sztárja. Szexi alakját mindössze egy aprócska arany pánt takarja, vagyis sokat nem kell fantáziálni az alakját illetően. Nem csoda, hogy a fotó hatalmas sikereket aratott...

5 alkalom, amikor óriásit villantott a 21 éves Bella Hadid (18+)http://www.life.hu/trend/20171005-a-21-eves-bella-hadid-legnagyobb-villantasai.htmlBella Hadid ma ünnepli 21. születésnapját. Fiatal kora ellenére sokat látott modellről van szó: a Lyme-kór miatt feladta olimpiai álmait, majd teljes erőbedobással a modellszakmára koncentrált, és hamar be is érte a népszerűségben nővérét, Gigi Hadidot. Nemcsak azért, mert fantasztikus a kifutón és a divatfotókon, hanem azért is, mert időről időre villant egy nagyot. Mutatjuk is a top 5 legemlékezetesebb villantását! TrendOrigoPucér melleit mutogatja Kelly Galehttp://www.life.hu/trend/20171008-kelly-gale-modell-megmutatta-formas-kebleit.htmlEzeken a képeken alig takarja valami (vagy semmi) Kelly Gale melleit. A Victoria's Secret modellje nem szégyenlős alkat. Trend--Akkor és most fotósorozat a 90-es évek szupermodelljeiről http://www.life.hu/trend/20171006-kulonleges-fotosorozat-a-kilencvenes-evek-szupermodelljeirol.htmlKülönleges galéria készült a 90-es évek legszexibb szupermodelljeiről. Így néztek ki akkor, és így festenek most. TrendOrigoHosszú Katinka szexi fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20171008-hosszu-katinka-dogos-fotot-posztolt.htmlHosszú Katinka, nagy szerencsénkre, már nem csak úszósapkás fotókat posztolt közösségi oldalára, hanem igazán dögös képeket is. Íme a legújabb...TrendFotó: Mudra László - OrigoA 24 legforróbb fotó a 24 éves Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/trend/20171005-forro-fotok-a-24-eves-palvin-barbirol.htmlMíg 23. születésnapja alkalmából azokat a vörös szőnyeges megjelenéseit szedtük össze, amelyekkel a világsztárokat is túlragyogta, a 24-et a legpikánsabb fotóival ünnepeljük! Trend--Hatalmas melleivel hódít az Instagramon Iryna: videóhttp://www.life.hu/trend/20171007-hatalmas-melleivel-hodit-az-instagramon-iryna.htmlIryna tudja, hogy mire vágynak a férfiak - legalábbis azok, akik követik őt -, és meg is adja nekik. Instagram-oldalán hatalmas melleivel hódít. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.