fashion week orrszőr divatőrület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyi divatőrületről beszámoltunk már, de a legújabbtól tátva maradt a szánk. Mindenkitől elnézést kérünk, akinek tetszik, de szerintünk ez egyszerűen undorító. Mutatjuk.

Alig telt el néhány hónap a "glitter boobs", vagyis a csillámporral és kristályokkal díszített keblek térhódítása óta, máris itt az ultrahosszú orrszőr. Hogy ez az új, elég undorító divat felér-e a pánt nélküli bugyival, azt mindenki döntse el maga.

A műszempillából készített ultrahosszú orrszőr az Instagramon kezdett hódítani. A dolog pofátlanul egyszerű: egy szépen kisminkelt hölgy, fog két műszempillát (ahogyan elnézzük XXL méret alatt nem is kezdik el), és „ízlésesen" felrakják az orrokba úgy, hogy a legtöbb része kilógjon. Vannak, akik még egy kis szempillaspirállal is felturbózzák a szőrpamacsot. Bár nem vagyunk biztosak benne, hogy az orruknak jót tesz a sok ragasztó...

NE! NE! NE!

Tudtad? A nem helyesen végzett orrszőr nyírása, akár életveszélyes gyulladást is okozhat. A szőrszálák teljes kihúzását NEM javasolják az orvosok, ugyanis a szabadon maradt tövében megtelepedhetnek a baktériumok. Amelyek így könnyebben bekerülhetnek a véráramlatba. multi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.