Szexi menyasszonyi ruhában pózolt Weisz Fanni: fotó

fotózás menyasszonyi ruha Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni egy különleges fotózáson vett részt, ahol igazán romantikus hangulatú fotók készültek róla. 

Weisz Fanni és Péter már egy ideje eljegyezték egymást, ezért szinte biztos, hogy Fanni boldogan mondott igent az egyik esküvői ruhaszalon felkérésére. Hiszen így néhány órára ő is kipróbálhatta azt, ami majd a jövőben rá vár. A szexi modellt csodásabbnál csodásabb menyasszonyi ruhákban fotóztak le, és meg kell hagyni, nagyon jól állnak neki a fehér habos-babos ruhaköltemények.

Az egyik ruháról képet is feltöltött a közösségi oldalára, a követői pedig el vannak ájulva, hogy a fiatal sztár milyen sugárzóan szép. Sorra jönnek az elismerő kommentek, és kedvelésből is már többezer érkezett.

#work @eskuvoclassic Haj: @kisszandra.hairstylist Smink: @szabodoris_

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Ezért nem házasodik össze még Weisz Fanni és a vőlegénye

Már egy ideje jegyben járnak, de esküvőnek még híre sincs. Többen is kíváncsiak lettek, vajon miért nem foglalkoznak a nagy nappal? A kérdésre pedig Fanni és Péter is válaszoltak. Olvass tovább itt...

5 kozmetikum, amit ki kell próbálnod idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20171009-5-szepsegapolasi-termek-amit-ki-kell-probalnod-iden-osszel.htmlNem lehet okunk panaszra, megannyi újdonság érkezett, amit érdemes kipróbálnod idén ősszel. Íme, az öt kedvenc must have kozmetikum, amitől ellenállhatatlan leszel. Trend--Gusztustalanra injekciózta magát Valdir Segato: fotó http://www.life.hu/trend/20171009-valdir-segato-botranyosan-eltorzitotta-magat.htmlInjekciózni kezdte az izmait egy brazik férfi, hogy kívánatos és híres legyen. Ám a dolog nem alakult jól...TrendOrigoAz 50 éves Cynthia Klitbo ledobta a textilt: fotó http://www.life.hu/trend/20171009-cynthia-klitbo-otven-evesen-levetkozott.htmlA Titkok és szerelmek sztárja ledobta a textilt, és megmutatta: így is lehet kinézni 50 évesen. TrendOrigo5 alkalom, amikor óriásit villantott a 21 éves Bella Hadid (18+)http://www.life.hu/trend/20171005-a-21-eves-bella-hadid-legnagyobb-villantasai.htmlBella Hadid ma ünnepli 21. születésnapját. Fiatal kora ellenére sokat látott modellről van szó: a Lyme-kór miatt feladta olimpiai álmait, majd teljes erőbedobással a modellszakmára koncentrált, és hamar be is érte a népszerűségben nővérét, Gigi Hadidot. Nemcsak azért, mert fantasztikus a kifutón és a divatfotókon, hanem azért is, mert időről időre villant egy nagyot. Mutatjuk is a top 5 legemlékezetesebb villantását! TrendOrigoPucér melleit mutogatja Kelly Galehttp://www.life.hu/trend/20171008-kelly-gale-modell-megmutatta-formas-kebleit.htmlEzeken a képeken alig takarja valami (vagy semmi) Kelly Gale melleit. A Victoria's Secret modellje nem szégyenlős alkat. Trend--Hosszú Katinka szexi fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20171008-hosszu-katinka-dogos-fotot-posztolt.htmlHosszú Katinka, nagy szerencsénkre, már nem csak úszósapkás fotókat posztolt közösségi oldalára, hanem igazán dögös képeket is. Íme a legújabb...TrendFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.