Ő a világszexibb ápolónője, bolondul érte az internet: fotó

ápolónő lauren drain
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő formában van az a szőke bombázó, aki hivatásos ápolónőként dolgozik. Megőrül érte az internet.

A 31 éves szépség 16 évesen kezdte karrierjét az egészségügyben, 8 évig volt főállású nővérke. Azóta azonban szenvedélyének, a testépítésnek él: látszik is rajta.

Annyira megszállotja lett az egészséges életnek, hogy ma már elképesztően sokan követik.

„Egészséges, fitt, erős és magabiztos nő akartam lenni, aktívan megelőzni a betegségeket, nem pirulákkal gyógyítani azokat" - mondta a The Sunnak.

Because everyone always ask: 5'5 & about 138lbs in this pic What else you wanna know? ••• Photo by the hubs: @theiobot

Lauren Drain Kagan (@laurendrainfit) által megosztott bejegyzés,

Motivating myself today! You VS You! Can't wait to make more fitness magic with @michaeloliveri - one of my favorite photographers.

Lauren Drain Kagan (@laurendrainfit) által megosztott bejegyzés,

Kiss Ramóna áttetsző csipkeruhában jelent meg az X-Faktor sajtótájékoztatóján: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171011-kiss-ramona-attetszo-csipkeruhaban-jelent-meg-az-x-faktor-sajtotajekoztatojan-foto.htmlKiss Ramóna a mai X-Faktor sajtótájékoztatón nem aprózta el a megjelenését: ultraszexi, fekete csipkeruhában borzolta a kedélyeket.Trend--Rúzsa Magdi zöld estélyiben pózolt New Yorkban: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171008-ruzsa-magdi-zold-estelyiben-pozolt-new-yorkban-foto.htmlRúzsa Magdi a közelmúltban mondta ki az igent szerelmének, ezúttal pedig New Yorkból posztolt. Vajon épp most vannak a nászútjukon? TrendHosszú Katinka szexi fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20171008-hosszu-katinka-dogos-fotot-posztolt.htmlHosszú Katinka, nagy szerencsénkre, már nem csak úszósapkás fotókat posztolt közösségi oldalára, hanem igazán dögös képeket is. Íme a legújabb...TrendFotó: Mudra László - OrigoVoksán Virág hatalmas melleivel az edzőteremből posztolt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170922-voksan-virag-hatalmas-melleket-villantott.htmlVoksán Virág nagyon sok időt tölt teste megmunkálásával. Ezúttal is az edzőteremből posztolt, bár mellein kívül másra nem igazán tudtunk figyelni...TrendOrigoIstenes Bence és Csobot Adél esküvői fotója - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170913-istenes-bence-es-csobot-adel-eskuvoi-fotoja.htmlCsodás kis családban él Istenes Bence és Csobot Adél. Szívesen engednek betekintést életükbe: ezúttal esküvői fotót is posztoltak. TrendOrigoKim Kardashian bugyiban - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170909-kim-kardashian-ezuttal-bugyiban-paradezott.htmlKim Kardashian ezúttal nem a melleit tette közszemlére, hanem alulról engedett betekintést...Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.