Elképesztően néz ki a 77 éves Tina Turner: fotó

Tina Turner Mick Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 26-án ünnepli 78. születésnapját a rocknagyi, Tina Turner, és még mindig fantasztikusan néz ki.

Mick Jagger lánya, Georgia May Jagger pár hete posztolta azt a fotót, amihez a következő kommentet fűzte: "A legkedvesebb képem! Apa és Tina! El sem hiszem, mennyire hiányzott ez!"

Literally my favorite photo ever! Padre and Tina! @mickjagger #TinaTurner @therollingstones can't believe I missed this! ❤️

Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) által megosztott bejegyzés,

És bizony a fotón nem más öleli a Rolling Stones frontemberét, mint Tina Turner, a rock & roll királynője, aki még mindig fantasztikusan néz ki. Georgia valószínűleg azon idők előtt tiszteleg ezzel a fotóval, amikor édesapja és Tina együtt léptek fel. Úgy tűnik, már maguk mögött tudják a régi vitákat, ugyanis Tina azzal vádolta meg Jaggert, hogy több táncmozdulatát is ellopta.

Melltartóban pózol Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20171015-melltartoban-pozol-madai-vivien-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlEgy nap alatt közel 4000 lájkot zsebelt be Vivi szexi Instagram-fotójáért. Amúgy, nem ez az első eset, hogy a Mokka műsorvezetője melltartóra vetkőzik... Trend--Így festett gyerekként Hódi Pamela: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171015-igy-festett-gyerekkent-hodi-pamela.htmlA gyerekkori fotó nézegetése, mint családi program, többnyire megosztja az embereket. Vannak, akik örömmel tekintenek vissza néhány éves vagy akár kiskamasz korukra, mások pedig nem is hajlandóak végignézni az egykori felvételeket. TrendOrigoMegmutatta meztelen testét a Cobra 11 színésznője, Katrin Hess (18+)http://www.life.hu/trend/20171015-megmutatta-meztelen-testet-a-cobra-11-szinesznoje.htmlKatrin Hess színésznőt a Playboy magazin vette rá a meztelenkedésre. TrendOrigoTíz évet fiatalodott Schobert Norbi: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171015-tiz-evet-fiatalodott-schobert-norbi.htmlSchobert Nobi az X-Faktort nézte, amikor legfrissebb szelfijét lőtte. De nem a tehetségkutató az, ami a rajongói szerint durván megfiatalította.TrendOrigoHeti trendjelentés: Tara Reid melleivel valami nagyon nincs rendbenhttp://www.life.hu/trend/20171013-heti-trendjelentes-szerepel-benne-janet-jackson-tara-reid-angelina-jolie.htmlEzen a héten Janet Jackson, Tara Reid és Cate Blanchett keltettek nagy feltűnést a vörös szőnyegen. Mutatjuk is a részleteket! TrendNorthfotoÍme, a luxusfeleségek nulla forintos szépségtippjeihttp://www.life.hu/trend/20171014-a-luxusfelesegek-nulla-forintos-szepsegtippjei.htmlA Viasat3 Feleségek luxuskivitelben szereplői arról beszéltek, van-e olyan szépségtippjük, amelyek nem kerülnek semmibe. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.