Melltartóban pózol Mádai Vivien

TV2 Mokka melltartó Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nap alatt közel 4000 lájkot zsebelt be Vivi szexi Instagram-fotójáért. Amúgy, nem ez az első eset, hogy a Mokka műsorvezetője melltartóra vetkőzik...

...de a minap csak egy egészen kis részletet mutatott meg dekoltázsából. Az alábbi fotó persze nem öncélú magamutogatás miatt, hanem egy reklámkampány részeként született meg, ám ez mit sem von le abból, hogy a Mokka műsorvezetője nagyon szexi.

#alegkényelmesebbősz @triumphlingerie #triumphlingerie #findtheone #shapewear #newcollection #confidence

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

A fotóhoz kapott is elég bókot Vivi. "Vivien te vagy az egyik leggyönyüröbb és legtermészetesebb magyar média szereplö hölgy" - írta egy kommentelő, sokan pedig szívecskékkel reagáltak a felvételre.

Vivien egyébként rengeteg képet oszt meg magáról, és ezeket - saját bevallása szerint - mind jól meg is szerkeszti, mielőtt a követői elé tárja. Nyáron azonban kivételt tett, és megmutatta "valódi" arcát. "Nyugalom, minden képem rommá van retusálva. Igazából ilyen".

Britney Spears élete legjobb formáját hozza: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-britney-spears-elete-legjobb-formajat-hozza.htmlSzinte már mindenki elfelejtette, hogy Britney Spears valaha súlyproblémákkal küzdött. A 35 éves énekesnő, ha csak teheti, ledobja a textilt. Így tett szerdai koncertjén is, azóta pedig nagyon dögös videót tett közzé az Instagramon. TV + Sztárok--Schobert Norbi imádja a gumicukrothttp://www.life.hu/sztarok/20171014-schobert-norbi-imadja-a-gumicukrot-es-szokott-is-enni.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! adása előtt a Mokkában vendégeskedett Schobert Norbi, Rubint Réka és Rella. A beszélgetés során fény derült Norbi "sötét" titkára is. TV + Sztárok--Túlphotoshopolta fotóját Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-tulphotoshopolta-fotojat-tolvai-reni-enekesno.htmlNem csupán a sztárok, de általában minden nő javít egy kicsit a szelfijén, mielőtt feltölti a közösségi oldalakra. Így tett Tolvai Reni is, ám a retus egy kicsit megszaladt... TV + Sztárok--Széttárta lábait a kamerának Bazsarózsa, Benkő Dániel fiatal nője (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171014-szettarta-labait-a-kameranak-bazsarozsa-benko-daniel-noje.htmlBenkő és barátnője mindig tud valami újat mutatni. De minek. TV + Sztárok--Köllő Babett reagált a Feleségek luxuskivitelben paródiárahttp://www.life.hu/sztarok/20171014-kollo-babett-reagalt-a-felesegek-luxuskivitelben-parodiara-kamerak-elott.htmlSzuper paródia készült Dancsó Péter tolmácsolásában a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről. Köllő Babett megnézte a felvételt, és elmondta, hogyan vélekedik arról, hogy kifigurázzák. TV + Sztárok--Ez a fiú lehet Schobert Lara szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20171014-ez-a-fiu-lehet-schobert-lara-szerelme-instagram-foton-bujik-hozza.htmlSchobert Réka nemrégiben jelentette be, hogy lányuk, Lara Instagram-oldala már mindenki számára elérhető és mindenki bátran követheti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.