inspiráció hercegnő mese Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikeres világmárkák imádják a Disney-hősöket, nem csoda, hogy évről évre előrukkolnak egy mese inspirálta kollekcióval. Mutatunk is néhány izgalmas terméket az elmúlt évekből.

Sminktermékek

A MAC imádja a Disney-hercegnőket és az antihősöket is, így Szörnyella és Demóna is inspirált már náluk sminktermékeket. Másokat pedig az Oroszlánkirály és Pán Péter ihletett meg.

1. MAC - Hamupipőke-paletta, 2. Inglot - Oroszlánykirály-készlet, 3. Julep - Pán Péter-paletta, 4. MAC - Demóna-rúzs, 5. Anna Sui - Minnie egér-rúzs Forrás: Life.hu

Egyéb szépségápolók

Nemcsak sminkek, más szépségápolási termékek is megtalálhatóak Disney-s változatban. Itt van például a híres ajakápoló márka, az Eos Mickey egeres kollekciója, vagy a Sephora Hamupipőke inspirálta parfümje.

1. Eos - Mickey egér-ajakápolók, 2. Ardell - Hófehérke-műszempillák, 3. Red Carpet - Hamupipőke-manikűrkészlet, 4. Sephora - Hamupipőke-parfüm, 5. Anna Sui - Minnie egér-körömlakk Forrás: Life.hu

Ékszerek

Az igazi Disney-rajongók nem mondhatnak nemet a Pandora legújabb kollekciójára sem. A mesés ékszerek között megtalálhatjátok Mickey-t és Minnie-t, illetve a Hamupipőke és A Szépség és a Szörnyeteg jelképeit charmokba öntve.

Pandora-ékszerek Forrás: Life.hu

Rihanna a modern kori Disney-hercegnő?

Sok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna.
Heti trendjelentés: Tara Reid melleivel valami nagyon nincs rendbenhttp://www.life.hu/trend/20171013-heti-trendjelentes-szerepel-benne-janet-jackson-tara-reid-angelina-jolie.htmlEzen a héten Janet Jackson, Tara Reid és Cate Blanchett keltettek nagy feltűnést a vörös szőnyegen. Mutatjuk is a részleteket! TrendNorthfotoEttől érzik magukat szépnek a magyar nőkhttp://www.life.hu/trend/20171010-a-magyar-nok-kulso-es-belso-szepsegrol-szepsegidealokrol-nyilatkoztak-egy-kutatasban.htmlA nemzetközileg ismert magyar divatmárka, a Cango&Rinaldi legfrissebb kutatásában arra kereste a választ, hogy mit gondolnak a magyar nők a szépségről, mennyire tartják fontosnak a külsőségeket és hogyan befolyásolja önértékelésüket a social media világa. Az online kérdőívet néhány nap leforgása alatt több mint ezren töltötték ki, ami bizonyítja, hogy a magyar nők szívesen megosztják véleményüket a témával kapcsolatban. Trend--5 kozmetikum, amit ki kell próbálnod idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20171009-5-szepsegapolasi-termek-amit-ki-kell-probalnod-iden-osszel.htmlNem lehet okunk panaszra, megannyi újdonság érkezett, amit érdemes kipróbálnod idén ősszel. Íme, az öt kedvenc must have kozmetikum, amitől ellenállhatatlan leszel. Trend--5 alkalom, amikor óriásit villantott a 21 éves Bella Hadid (18+)http://www.life.hu/trend/20171005-a-21-eves-bella-hadid-legnagyobb-villantasai.htmlBella Hadid ma ünnepli 21. születésnapját. Fiatal kora ellenére sokat látott modellről van szó: a Lyme-kór miatt feladta olimpiai álmait, majd teljes erőbedobással a modellszakmára koncentrált, és hamar be is érte a népszerűségben nővérét, Gigi Hadidot. Nemcsak azért, mert fantasztikus a kifutón és a divatfotókon, hanem azért is, mert időről időre villant egy nagyot. Mutatjuk is a top 5 legemlékezetesebb villantását! TrendOrigo71 éves lett Susan Sarandon, a stílusában is merész dívahttp://www.life.hu/trend/20171003-susan-sarandon-71-eves-lett-igy-valtozott-a-stilusa.htmlSusan Sarandon a nagy színésznők nemzedékéből való, amit nemcsak Golden Globe és Oscar jelölései bizonyítanak, hanem a számos, igen komoly témákat boncolgató drámában játszott főszerepe, illetve az attitűd, amivel lépten-nyomon az egyéniséget és a természetességet hirdeti. TrendAFPA 24 legforróbb fotó a 24 éves Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/trend/20171005-forro-fotok-a-24-eves-palvin-barbirol.htmlMíg 23. születésnapja alkalmából azokat a vörös szőnyeges megjelenéseit szedtük össze, amelyekkel a világsztárokat is túlragyogta, a 24-et a legpikánsabb fotóival ünnepeljük! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.