Friss fotó Renée Zellwegerről: így néz ki a színésznő az újabb plasztikáztatás után

plasztikai műtét Renée Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Renée Zellweger arca sokáig egy talány volt a rajongóknak, de nagyon sokat változott a színésznő: mostanában már csak azért furcsa, mert olyan sima, mint egy tükör!

Néhány éve Renée Zellweger még elég furcsán nézett ki, vélhetően a rengeteg botox és plasztikai műtét miatt. Vagy nem sikerültek túl jól, vagy nem éppen a legmegfelelőbb helyen végeztette a színésznő, de az tény, hogy az arca egyre csak torzult. A vonásai teljesen eltűntek, mintha nem is ugyanaz az ember állt volna a fotósok előtt.

Renée Zellweger arca teljesen sima Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Matt Baron/Rex/Shutterstock

Valami azonban változott, méghozzá gyökeresen. Valószínűleg a Bridget Jones 3. részével kezdődhetett, és azóta is tart, ugyanis a színésznő egyre szebb és szebb. Renée Zellweger arca már nem úgy néz ki, mintha túl sok botoxot toltak volna bele, rengeteget javult, de persze természetes sose lesz. Olyan sima ugyanis a bőre, mintha ma született volna, pedig már 48 éves a színésznő!

Meg Ryan sem tudta, hol az elég!


Sok olyan hollywoodi színésznő van, aki plasztikai műtétekkel próbálja megőrizni fiatalságát több-kevesebb sikerrel. Meg Ryannek nagyon nem sikerült! Nézd meg, hogyan változott bájos arcó színésznőből plasztikrémmé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.