divatbemutató Som-Balogh Edina ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina teste maga a csoda, hiszen a szülés után már szinte egyből bombaformában volt. Most egy dögös ruhában mutatta meg alakját: mindenki elájult tőle.

Som-Balogh Edina márciusban adott életet második gyermekének, komplikációk nélkül, természetes úton született meg a kislánya, Lilien. Mivel Edinának fontos, hogy sokáig tudja szoptatni gyermekét, egyáltalán nem diétázik, mégis pontosan úgy néz ki, mintha mi sem történt volna. Szinte a szülés után máris bombaformában volt.

A színésznő most azt is megmutatta, hogyan fest egy gyönyörű és dögös ruhában. Edina a hétvégén divatbemutatón járt, ahol úgy tündökölt, akár egy modell. A kék ruhája remekül állt rajta, mindenki elájult attól, milyen dögös a kétgyermekes anyuka!

Friss fotó Renée Zellwegerről: így néz ki a színésznő az újabb plasztikáztatás utánhttp://www.life.hu/trend/20171016-renee-zellweger-igy-nez-ki-az-ujabb-plasztikaztatas-utan.htmlRenée Zellweger arca sokáig egy talány volt a rajongóknak, de nagyon sokat változott a színésznő: mostanában már csak azért furcsa, mert olyan sima, mint egy tükör! Trend--Elképesztően néz ki a 77 éves Tina Turner: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171015-elkepesztoen-nez-ki-a-77-eves-tina-turner.htmlNovember 26-án ünnepli 78. születésnapját a rocknagyi, Tina Turner, és még mindig fantasztikusan néz ki. Trend--Melltartóban pózol Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20171015-melltartoban-pozol-madai-vivien-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlEgy nap alatt közel 4000 lájkot zsebelt be Vivi szexi Instagram-fotójáért. Amúgy, nem ez az első eset, hogy a Mokka műsorvezetője melltartóra vetkőzik... Trend--Így festett gyerekként Hódi Pamela: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171015-igy-festett-gyerekkent-hodi-pamela.htmlA gyerekkori fotó nézegetése, mint családi program, többnyire megosztja az embereket. Vannak, akik örömmel tekintenek vissza néhány éves vagy akár kiskamasz korukra, mások pedig nem is hajlandóak végignézni az egykori felvételeket. TrendOrigoMegmutatta meztelen testét a Cobra 11 színésznője, Katrin Hess (18+)http://www.life.hu/trend/20171015-megmutatta-meztelen-testet-a-cobra-11-szinesznoje.htmlKatrin Hess színésznőt a Playboy magazin vette rá a meztelenkedésre. TrendOrigoSzáműzi a szőrmét kínálatából a Gucci http://www.life.hu/trend/20171015-szamuzi-a-szormet-kinalatabol-a-gucci.htmlSzáműzi a szőrmét kínálatából a Gucci, az állati szőrme használatának tilalma a 2018-as tavaszi-nyári kollekciótól lép érvénye.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.