Rúzsa Magdinak jól tesz a házasság: sosem volt még ilyen gyönyörű

Rúzsa Magdi frizura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sugárzik a boldogságtól Rúzsa Magdi, mióta férjes asszony lett.

Néhány hete ment férjez Rúzsa Magdi, azóta pedig sorra posztolja a szexi képeket az Instagramon. Látszik rajta a kiegyensúlyozottság és a bodogság. Talán sosem láttuk még ilyen szépnek, mint legújabb fotóján, remekül áll neki az új frizura.

Minden, amit Rihanna sminkkollekciójáról tudni kellhttp://www.life.hu/trend/20171012-minden-amit-rihanna-fenty-beauty-sminkkollekciojarol-tudni-kell.htmlAz énekesnő FentyXPuma ruházati divatmárkája után több mint kétéves kísérletezés és több hónapos tesztelés után, idén nagy durranással robbant be a sminkkollekciója. Ars poétikája a háromlépcsős filozófiát aknázza ki mesterien: legyen tökéletes az arc, legyen izgalmas a szem és az ajak. Trend--Így nézett ki Som-Balogh Edina a divatbemutatón: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171016-som-balogh-edina-divatbemutaton-jart-igy-nezett-ki.htmlSom-Balogh Edina teste maga a csoda, hiszen a szülés után már szinte egyből bombaformában volt. Most egy dögös ruhában mutatta meg alakját: mindenki elájult tőle. TrendOrigoFriss fotó Renée Zellwegerről: így néz ki a színésznő az újabb plasztikáztatás utánhttp://www.life.hu/trend/20171016-renee-zellweger-igy-nez-ki-az-ujabb-plasztikaztatas-utan.htmlRenée Zellweger arca sokáig egy talány volt a rajongóknak, de nagyon sokat változott a színésznő: mostanában már csak azért furcsa, mert olyan sima, mint egy tükör! Trend--Ilyen apró bugyiban még nem láttad Zimány Lindáthttp://www.life.hu/trend/20171015-zimany-linda-apro-bugyibana-fitparaden.htmlZimány Linda kockás hasát egy írtó szexi fekete bikiniben mutatta meg. TrendOrigoElképesztően néz ki a 77 éves Tina Turner: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171015-elkepesztoen-nez-ki-a-77-eves-tina-turner.htmlNovember 26-án ünnepli 78. születésnapját a rocknagyi, Tina Turner, és még mindig fantasztikusan néz ki. Trend--Melltartóban pózol Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20171015-melltartoban-pozol-madai-vivien-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlEgy nap alatt közel 4000 lájkot zsebelt be Vivi szexi Instagram-fotójáért. Amúgy, nem ez az első eset, hogy a Mokka műsorvezetője melltartóra vetkőzik... Trend--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.