Muri Enikő szőkére váltott: fotó

frizura Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő szőkére váltotta az egykor sötétbarna haját. Hihetetlenül jól néz ki!

Ahogy azt nemrég megírtuk, Muri Enikő már 1,5 éve szingli ami hihetetlen, hiszen a fiatal énekesnő nem csak tehetséges, hanem fantasztikusan szép is. A sztár azonban pontosan tudja, hogy miért alakult ez így, és ezt el is mesélte nekünk.

És egyáltalán nem is szomorkodik, sőt inkább azokra a dolgokra fókuszál, amelyek örömet okoznak az életében. A közösségi oldalát végig nézve számtalan vidám fotót láthatunk, de egy valami viszont nagyon feltűnő: Enikő haja sötétbarnából szőke lett.

Szöszik, ha pózolnak @prieston_by_noemi_nagy #blodies #selfie #megnyito #prieston #lovemylife ❤️

Muri eniko (@murieniko) által megosztott bejegyzés,

A követők egyébként nagyon dícsérik a sztár új frizuráját, szerintük sokkal fiatalosabb, szexisebb az új tincsekkel. Persze olyanok is akadnak, akiknek a barna tetszett jobban. Nyilván, nem is lehet mindenkinek megfeleni.

Bár valószínűleg Enikő nem azért változtatott hajat, hogy mások kedvében járjon, és ahogy elnézzük, jól érzi így magát a bőrében.

Muri Enikő éhezett az Ázsia Expressz forgatása alatt

Muri Enikő Fésűs Nelly oldalán vett részt az Ázsia Expressz című műsorban, amit hamarosan láthatunk majd a TV2 képernyőjén. A sztár elárulta, hogy voltak komoly holtpontok is a forgatás alatt. Olvass tovább itt...

Jótékony céllal készült meztelen sorozat női zsokékról http://www.life.hu/trend/20171020-meztelen-fotok-keszult-8-noi-zsokerol.htmlAnglia egyik ismert lóversenypályája erotikus helyszínné vált egy rövid időre: nyolc szexi zsoké dobta le magáról a textilt. TrendOrigoKelemen Anna kapcsolatba akar kerülni a fenekével: videó (18+)http://www.life.hu/trend/20171020-kelemen-annanak-nincs-kapcsolata-a-fenekevel.htmlKelemen Anna összes testrésze közül eddig a fenekét hanyagolta el a leginkább, ennek meg is lett az eredménye: nincs semmilyen kapcsolata a hátsójával. Legújabb videóblogjában bevallotta, hogy neki nincs s*ggtudata. TrendOrigoSminkelj úgy, mint a Victoria's Secret angyal, Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/trend/20171019-sminkelj-ugy-mint-a-victorias-secret-angyal-candice-swanepoel.htmlA Victoria's Secret legdögösebb vadmacskája Candice Swanepoel! Az igazán szemet gyönyörködtető, vágykeltő gazella teste a legkeresettebb fehérnemű márkák „portékája”. Azért valljuk be, a genetikai adottságai irigylésre méltóak, de kőkeményen meg is dolgozik érte, hogy mindig top formában legyen. Trend--Íme, Ines Rau a világ első transznemű playmate-jehttp://www.life.hu/trend/20171019--ines-rau-a-vilag-elso-transznemu-playmate-je.htmlInes Rau gyönyörű nő, így nem csoda, hogy a november-decemberi Playboy címlapjára került. A különlegessége abban rejlik, hogy ő az első transznemű modell, aki ilyen babérokra tört. TrendOrigoTűzforró dekoltázst mutatott Baukó Éva: fotó http://www.life.hu/trend/20171019-bauko-eva-dekoltazsatol-felrobbant-az-internet.htmlBaukó Éva tudja, mitől döglik a légy és ezt nem is fél megmutatni.TrendOrigoA csinos Katalin egy óriás medvével táncolt: fotó http://www.life.hu/trend/20171017-orias-macival-tancolt-a-tundoklo-katalin.htmlÚgy tűnik, Katalin már jobban érzi magát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.