fashion week ronda farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A farmert azért imádjuk, mert szuperül kombinálható a ruhatárunk többi darabjával, így a legpraktikusabb holmik között van. Ráadásul nem is találhatnánk lazább és kényelmesebb viseletet a farmernál. A következő néhány ruhadarab viszont rácáfol eddigi tapasztalatainkra.

Farmerek a Topshoptól

A Topshop nevű márka élen jár az elrontott ruhadarabok tekintetében. Ők dobták piacra például a tüllmánia sajnálatos tetőpontjaként a farmernadrágra applikált egyrétegű tüllszoknyát, vagy a vállban kivágott farmerkabátot és azt a nadrágot is, amiben lazán villanthatunk egy kis úszógumit, kivéve persze ha tökéletesen szálkás testünk van.

Farmernadrágra applikált egyrétegű tüllszoknya, vállban kivágott farmerkabát, úszógumit villantó farmernadrág? Mi jöhet még? Forrás: Topshop

Hosszan vagy röviden

Ha van felesleges 110 ezer forintod, hogy a lehető legbénábban öltözz fel, akkor beruházhatsz az Opening Ceremony tavasszal piacra dobott farmerjába. A lecsatolható nadrágszárak szabadon hagyják az alsó popsidomborulatot, így egy kis villantás lehetősége még a hosszú változatban is benne van. A lecsatolás után sem lesz egyébként ízléses az összhatás az elől magasan felvágott szabás miatt.

Az Opening Ceremony tavasszal dobta a piacra a lecsatolható farmernadrágot Forrás: Open Ceremony

A császár új ruhája

Egy japán márka, a Thibaut mutatta be nemrégiben a képzeletnek nem sok teret hagyó farmert. A tokiói Amazon Fashion Weeken nagy feltűnést keltett a modellt szinte pucéran hagyó hosszúnadrág, amiből minden "felesleges" anyagot eltávolítottak. A hátul tangává alakított farmert a modell nude bodyval viselte, így nemi szervek szerencsére nem villantak a kifutón. Te bevállalnád ezt a szellős darabot?

Hátul tangává alakított farmer debütált a kifutón Forrás: amazonfashionweektokyo.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.