Imádják az Instagramon a 24 éves pilótanőt, Lindy Katsot

Forrás: Instagram/pilot_lindy -
pilóta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekként lenyűgözte a repülés Lindy Katsot, és felnőttként sem tudott elszakadni az álmától, inkább valóra váltotta: pilóta lett!

Lindy Kats gyerekként tátott szájjal bámulta a repülőket, lenyűgözte a magasság és az, amit a gép ablakából látott. Később sem nőtte ki ezt a szenvedélyét, így elhatározta, hogy pilóta lesz. „Mindig szerettem repülni, de azt hittem, nem lehetek pilóta, mert nehéznek és drágának gondoltam" – mondta Lindy, aki 15 évesen egy karriernapon beszélt először repülőiskola képviselőjével.

Nagyon dögös a 24 éves pilótanő, Lindy Kats Forrás: Instagram/pilot_lindy

Rájött, hogy nem is olyan bonyolult valóra váltania az álmát, ugyan rengeteg munkával, tanulással és lemondással járt, de a kitartása meghozta az eredményt: mára sikeres pilóta, aki rendszeresen átszeli az eget, az Instagram-oldalának köszönhetően pedig egyre népeszerűbb! Mindenki imádja a 24 éves pilótát, már több mint 100 ezer követője van.

Így nézett ki Katy Perry, mielőtt világhírű énekesnő letthttp://www.life.hu/trend/20171024-igy-nezett-ki-a-33-eves-katy-perry-mielott-vilaghiro-enekes-lett.htmlTíz évvel ezelőtt jelent meg Katy Perry első nagylemeze, de már évekkel azelőtt is próbálkozott a zenei karrierrel. Nehezen berobbant, de annál tartósabb karrierjének kezdetéről mutatunk most olyan fotókat, amin szinte felismerhetetlen a fiatal énekesnő. Trend--Mariah Carey dekoltázsa több, mint egyszerűen tengermély: fotó http://www.life.hu/trend/20171024-brutalis-dekoltazst-villantott-mariah-carey.htmlMariah Carey friss fotójától teljesen megőrültek a követők. Nem is csoda, hiszen ilyen melleket nem látni mindennap. Trend--Ilyen szexi ébredés után Palvin Barbi: fotó!http://www.life.hu/trend/20171024-ilyen-jol-nez-ki-koran-reggel-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi mindenkit elkápráztatott a friss fotójával, hiszen a híres modell ébredés után is nagyon szép. Trend--Bombasztikus feneket villantott Kendall Jenner: fotó http://www.life.hu/trend/20171024-ilyen-kozelrol-meg-sosem-lattuk-kendal-jenner-feneket.htmlKendall Jenner szexi fotóitól minden alkalommal dob egy hátast a nagyérdemű, de amit ezúttal villantott, az egyszerűen elképesztő. Trend--Tóth Vera nagyon dögös a fekete ruhájában: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171024-toth-vera-nagyon-dogos-a-fekete-ruhajaban.htmlTóth Vera már több mint 40 kilót fogyott műtétje óta, ami miatt egyre magabiztosabb és merészebb is: nemrég egy fekete dögös ruhában mutatta meg alakját és tényleg elképesztő, amit eddig elért. Trend--Radics Gigi mély dekoltázst villantott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171022-radics-gigi-mely-dekoltazst-villantott-foto.htmlRadics Gigi igazi dívaként tündököl az X-Faktor idei szériájában. Ezúttal igen merészre sikerült az összeállítása: hatalmas sörénnyel és mély dekoltázzsal mondta el véleményét a versenyzőkről.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.