A legmerészebb cicaszemek a kifutókról

kifutó szépségápolás smink tusvonal macskaszem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szezonról szezonra újra visszatérő elem a macskaszem. Sokan azt gondolják, hogy ez nem áll másból, mint hogy húzunk egy vonalat és már kész is. Ám a kreativitás új magasságokba emeli a klasszikusnak vélt tusvonalat: játékosabb és merészebb, mint valaha. Összegyűjtöttem nektek az idei divateseményekről a legizgalmasabb variációkat. Nézzétek csak!
  • A Dolce & Gabbana az időtlen nőiességet képviseli, egyforma vastagon húzza végig a tusvonalat, határozott farkincával a végén.
Forrás: Getty Images
  • Jason Wu tusvonalának geometriája szögletes és a szemhéj közepén elvékonyodik.
Jason Wu Forrás: Getty Images
  • Tom Ford játéka a szemzugtól vékonyan indul, majd kifelé merész ívben emelkedik, és lekerekítve összezár a szem külső sarkánál. Az éjfekete tusvonalat csillámmal bolondította meg.
Tom Ford Forrás: Getty Images
  • Volt, aki csak a tusvonal hatását érzékeltette, miként ezt a Lanvin kifutóján is láthattuk. Nem is tust használtak hozzá, hanem a szempillaspirál keféjével érték el a szaggatott hatást. Ugye milyen izgalmas, hogy nem is feltétlenül kell tust használni a tusvonalhoz?
Lanvin Forrás: Getty Images
  • Oscar de la Renta a kifelé vastagodó tusvonalát a farkinca alatt egy új színnel spékelte meg, amitől újszerű hatást ért el.
Oscar De La Renta Forrás: Getty Images
  • A Fendi tusvonala klasszikus, fekete szemceruzával készült. Igen merészen a szemzugtól emelkedik a mélyítővonalon túl, éles szöget zárva a szemhéj sarkánál.
Fendi Forrás: Getty Image
  • A Rochas karakteres tusvonalának geometriája körbeöleli a szemet, akár egy szemüveg, fashionistáknak igazi csemege ez a különleges hatás.
Rochas Forrás: Getty Images
  • Marc Jacobs tusvonala igen határozott, a bevállalós vadmacskák védjegyévé vált. Az alul és felül meghúzott tusvonal a vízvonallal összemosva készül, a szemzugnál, valamint a szem külső sarkánál tűhegyesen zár. Provokálóan dögös!
Marc Jacobs Forrás: Getty Images
Így nézett ki Katy Perry, mielőtt világhírű énekesnő letthttp://www.life.hu/trend/20171024-igy-nezett-ki-a-33-eves-katy-perry-mielott-vilaghiro-enekes-lett.htmlTíz évvel ezelőtt jelent meg Katy Perry első nagylemeze, de már évekkel azelőtt is próbálkozott a zenei karrierrel. Nehezen berobbant, de annál tartósabb karrierjének kezdetéről mutatunk most olyan fotókat, amin szinte felismerhetetlen a fiatal énekesnő. Trend--Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20171019-oszi-cipok-tizezer-forint-alatt.htmlHa éppen nem szeretnél befektetni egy drágább bőrcipőbe, vagy alapvetően sem hordasz bőrtermékeket, akkor mutatunk néhány szuper alternatívát az őszi szezonra. TrendOrigoSminktrendek a divathetekről http://www.life.hu/trend/20171017-sminktrendek-a-divathetekrol.htmlA divatesemények mindig újraértelmezik a tegnapot, és előremutatóan a holnaputánra fókuszálva mentik át a korábban megszokott rutinjainkat. Idén ősszel is új textúrák, színek és formák láttak napvilágot, amiktől felpezsdült a divatélet. Nézzük meg közelebbről, milyen trendek uralkodnak most sminkfronton. Trend--A 24 legforróbb fotó a 24 éves Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/trend/20171005-forro-fotok-a-24-eves-palvin-barbirol.htmlMíg 23. születésnapja alkalmából azokat a vörös szőnyeges megjelenéseit szedtük össze, amelyekkel a világsztárokat is túlragyogta, a 24-et a legpikánsabb fotóival ünnepeljük! Trend--5 kozmetikum, amit ki kell próbálnod idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20171009-5-szepsegapolasi-termek-amit-ki-kell-probalnod-iden-osszel.htmlNem lehet okunk panaszra, megannyi újdonság érkezett, amit érdemes kipróbálnod idén ősszel. Íme, az öt kedvenc must have kozmetikum, amitől ellenállhatatlan leszel. Trend--Minden, amit Rihanna sminkkollekciójáról tudni kellhttp://www.life.hu/trend/20171012-minden-amit-rihanna-fenty-beauty-sminkkollekciojarol-tudni-kell.htmlAz énekesnő FentyXPuma ruházati divatmárkája után több mint kétéves kísérletezés és több hónapos tesztelés után, idén nagy durranással robbant be a sminkkollekciója. Ars poétikája a háromlépcsős filozófiát aknázza ki mesterien: legyen tökéletes az arc, legyen izgalmas a szem és az ajak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.