Döbbenetesen szexi a fiatal ukrán modell: fotók!

modell Marina szexi ukrán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a fiatal nő kimaxolta a meztelenkedés lehetőségeit. 

Marina valószínűleg fotográfus lehet, ugyanis a közösségi oldalán szinte kizárólag profi képeket látni. A fiatal ukrán származású lány nem csak saját magáról, hanem csodás tájakról is rendszeresen oszt meg fotókat, de a pasik valószínűleg inkább a szexisége miatt követik.

Ph: @photosidorenko Retouch: @protsenkopost

Marina (@_nameandshame) által megosztott bejegyzés,

Ugyanis Marina tökéletesen kimaxolja az Instagram szabályzatát, amely semmilyen intim testrész megmutatását nem engedélyezi.

Éppen ezért a fiatal szépség összes fotója úgy van megvágva, hogy a "lényeg" pont ne látszódjon. Sőt, sok olyan fotója is van, amely már a beállítás során kiküszöböli az Instagram szabályzat veszélyesebb pontjait.

Энтузиастка

Marina (@_nameandshame) által megosztott bejegyzés,

Így a követők némi fantáziával odaképzelik a hiányzó részleteket, bár igazából ezek a képek olyan művésziek, hogy még az erotika kizárásával is bőven értéket képviselnek. Nem is meglepő, hogy többezren követik a lány tevékenységét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.