Sztárban sztár Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan megosztotta a Sztárban sztár nézőit Liptai Claudia merész, tűzpiros ruhácskája, Voltak, akik szerint szupercsinosan állt rajta a szett, mások úgy vélik, nem illik sem a korához, sem az alakjához. 

Nem kímélték Claudiát a kommentelők. Az alábbi ruha nem aratott egyértelmű tetszést, és ezt ki is fejezték.

Csak úgy záporoztak a kommenetek

"Nagyon előnytelen a ruha,olyan mintha 'kinőtte' volna.....

"Mindig küzdött a kilókkal, Ebben a korban lefogyni, már nagyon nehéz, 2 gyerek után, különösen.!!"

"De nagyon szép töltött galamb, nem mindenki szereti a deszkákat"

"...szerintem ez a ruha nem elegáns nem illik a Klaudiának a gyönyörű szép alakjához ettől sokkal sokkal csinosabb ruhában szeretném látni de azért puszi imádlak Claudia"

"Nem tudom hogy jön bárki is ahhoz hogy az interneten kritizáljon másokat. Itt sem érvényes más szabály szerintem ami felülírná a személyes találkozás etikettjét, magyarul ha találkozol valakivel sem azzal kezded hogy de nagy a feneked vagy de nem tetszik a ruhád. Ne toljuk már kéretlenül más arcába a véleményünket!"

"Drága Klaudia, csodás teremtés, nincs baj az alakjával .. de ez a ruha "asztalnál" valami rettenetes !!!!! ujja szűk, válltömése elcsúszik ... :( az ötelet lehet hogy jó, de a kivitelezés .. gyalázatos"

"Hát nem a legelőnyösebb ruha! Ennél már csak Ördög Nóri mini ruhája volt rosszabb választás a Vigyázat Gyerekkel vagyok műsorban! Nem tudom ki választja ki, hogy mit kell felvenni, de sokszor tényleg borzalmas ruhákban jelennek meg! Ettől független imádom mindkét műsorvezetőt!"

"Ez a ruha nem előnyös, sőt, azt emeli ki az alakodból, amit nem kellene. Bocsi."

Ruhadarabok és kiegészítők a hygge életérzés megéléséhezhttp://www.life.hu/trend/20171030-ruhadarabok-es-kiegeszitok-a-hygge-eleterzes-megelesehez.htmlA Hygge életérzés elérte Magyarországot is, habár a legtöbb ember életében mindig is jelen volt, csak éppen most egy új fogalom alatt beszélünk arról, mennyire fontos az otthon meghittsége, a béke pillanatainak megélése és a gondtalan családi, baráti együttlétek. Mivel a belső állapotunkat az is meghatározza, hogy mit viselünk, mivel vesszük körbe magunkat, ehhez válogattunk most egy-egy bazárt. Trend--Kim Kardashian túl sokat mutatott a melleiből: videó! http://www.life.hu/trend/20171030-kipakolta-a-mellbimboit-kim-kardashian.htmlÍme a tökéletes példa arra, hogy a jóból is megárt a sok. Trend--Csősz Bogi bevallotta, van amikor nem hord bugyit!http://www.life.hu/trend/20171030-csosz-bogi-bevallotta-van-amikor-nem-hord-bugyit.htmlCsősz Bogi nem egy szégyenlős természet, hajlandó pikáns titkokat is elárulni magáról, például azt, hogy van-e rajta fehérnemű vagy nincs! TrendFotó: Mudra László - OrigoElőtte-utána: így néztek ki régen a plasztikafüggőkhttp://www.life.hu/trend/20171029-elotte-utana-igy-neztek-ki-regen-a-plasztikafuggok.htmlVannak, akik nem az alkohol vagy a kábítószer függői, hanem az orrműtétek, botoxos beavatkozások és ajakfeltöltések bűvöletében élnek. A sok műtét pedig nem széppé, hanem torzzá alakítja a plasztikafüggők arcát és testét. Pedig ők is voltak valaha normális emberek. Megmutatjuk, hogy néztek ki! Trend--Sirokai Diána megmutatta a valóság és a photoshop közti különbséget: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171027-sirokai-diana-megmutatta-a-valosag-es-a-photoshop-kozotti-kulonbseget.htmlNincs olyan plakáton, magazinban vagy a közösségi médiában megjelent fotó, amit ne manipulálnának kicsit, vagy nagyon. Sirokai Diána erre akarta felhívni mindenki figyelmét képével, melyet profi fotós segíségével szerkesztett olyanná, amilyet az emberek a plakátokon szoktak látni. TrendOrigoHeti trendjelentés: mindenki Lily-Rose Depp melleiről beszélthttp://www.life.hu/trend/20171027-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lily-rose-depp-cate-blanchett-cindy-crawford.htmlA héten fenséges és nagyon bevállalós outfiteket láttunk a vörös szőnyegen. Egyedül Lily-Rose Depp volt az, aki nem a ruhájával, hanem idomaival keltett feltűnést. Mutatjuk is a részleteket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.