világsztár Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok is készültek a Halloweenra. Nem is akárhogyan...

Amerikában a sztárok mesterfokon űzik a rémisztgetést: durvábbnál durvább jelmezeket öltenek, vannak, akik hosszú órákon keresztül alakulnak át október 31-én. Heidi Klum például minden évben odateszi magát és úgy elmaszkírozzák, hogy nagyítóval sem ismernénk fel egyetlen porcikáját sem.

Készítettünk egy kis összeállítást az idei rémisztő szépségekről.

/1711/_gy__201711112130Csisztu Zsuzsa levágatta a haját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171101-csisztu-zsuzsa-levagatta-a-hajat-foto.htmlCsisztu Zsuzsa hatalmas átalakuláson esett át.Trend--Így halloweeneztek a hazai sztárok: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171101-igy-halloweeneztek-a-hazai-sztarok-fotok.htmlMár hazánkban is egyre nagyobb szerepet kap október utolsó éjjele, amikor a legenda szerint életre kelnek a halottak. Ez az éjjel a boszorkányok, szellemek és démonok ünnepe. Ilyenkor mindenki töklámpást farag, hogy a legenda szerint távolt tartsa a rossz erőket, valamint jelmezbe bújik, hogy így is elijessze a gonosz lelkeket.Trend--Caya Hefner túl szexinek bizonyult Hugh özvegye szerint: fotók! http://www.life.hu/trend/20171031-caya-hefnert-hugh-ozvegye-nem-viselte-el.htmlCaya Hefner most elárulta, miért is nem tehette ő be a lápát a Playboy-villába. TrendOrigoÍgy néznek ki smink nélkül a szépségkirálynők: fotók! http://www.life.hu/trend/20171031-megmutattak-a-sminktelen-arcukat-a-szepsegkiralynok.htmlA Nemzet Szépe szépségverseny győztesei számára fontos a smink, de nem a legfontosabb. Mindketten szeretik magukat szépíteni, de egyáltalán nem ritka, hogy bármiféle arcfesték nélkül mennek az utcára. TrendOrigoRuhadarabok és kiegészítők a hygge életérzés megéléséhezhttp://www.life.hu/trend/20171030-ruhadarabok-es-kiegeszitok-a-hygge-eleterzes-megelesehez.htmlA Hygge életérzés elérte Magyarországot is, habár a legtöbb ember életében mindig is jelen volt, csak éppen most egy új fogalom alatt beszélünk arról, mennyire fontos az otthon meghittsége, a béke pillanatainak megélése és a gondtalan családi, baráti együttlétek. Mivel a belső állapotunkat az is meghatározza, hogy mit viselünk, mivel vesszük körbe magunkat, ehhez válogattunk most egy-egy bazárt. Trend--Merész, tűzpiros miniben állt a kamerák elé Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20171031-meresz-tuzpiros-miniben-allt-a-kamerak-ele-liptai-claudia-a-sztarban-sztarban.htmlAlaposan megosztotta a Sztárban sztár nézőit Liptai Claudia merész, tűzpiros ruhácskája, Voltak, akik szerint szupercsinosan állt rajta a szett, mások úgy vélik, nem illik sem a korához, sem az alakjához. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.