Gáspár Győző lett az új Kozso: fotó!

fotó Győzike Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzőtől már sok mindent láthattunk, ám ezúttal sikerült egy különleges gyöngyszemet villantania. 

Győző már a nyáron megmutatta a követőinek, milyen jól áll neki a kamera: olyan képeket posztolt a közösségi oldalára, amelyeken érzékien beletúr a saját hajába, mereng a messzi távolba, vagy sokat sejtetően szugerálja a tekintetével a kamerát.

Most viszont elegáns fekete-fehér stílusra váltott, a tincseit az égig zselézte, és felvette a már Kozso által bejáratott óriás napszemüveget. A szomorú szamuráj hangulat abszolút készen van. Ehhez pedig egy idézetet is társított, amit a rajongói egyszerűen imádtak:

"Tévedsz, fiatal barátom. Tudod, a világ a szívünkben tükröződik. Akinek a szíve gyanúval van tele, az mindenhol csalókkal fog találkozni. De akinek a szívét jóindulat tölti el, az a világon mindenhol barátságos emberekre talál." - írja a közösségi oldalán Győző.

Egyébként Győzike már rutinos a fotók és az idézetek párosításában: nyáron egy luxusautóval történő pózolását koronázta meg néhány életigazsággal. Abban a posztban arról írt, hogy nincs nagyobb erő annál, ha önmagunkban képesek vagyunk hinni. A rajongói természetesen ebben is egyetértettek vele.

Stílusmustra a Hollywood Film Awardsról: hatalmas mellbimbótapasszal sokkolt az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20171106-stilusmustra-a-hollywood-film-awards-voros-szonyegerol.htmlHétvégén tartották a Hollywood Film Awards díjátadó gálát, ami egyrészt elindította az Oscar-esélyesek névsorát illető találgatásokat, másrészt pedig több emlékezetes - sajnos rossz értelemben - divatpillanatot is tartogatott azok számára, akik nemcsak a filmek szerelmesei, hanem a vörös szőnyeges bevonulásoké is. Trend--Sminkelj úgy, mint a szülinapos Emma Stonehttp://www.life.hu/trend/20171106-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-emma-stone.htmlMindenki meglepődött, amikor a hollywoodi színésznő vadonatúj külsővel jelent meg a vörös szőnyegen: szőke bombázóból először vörösre váltott, manapság pedig a ragyogó barna lett az új kedvence. Mesterien változtatja külsejét, igazi kaméleon. Jól tudja, hogy az új hajszínhez, új sminkszínek szükségesek, hogy átütő legyen a megjelenése. Lesd el a születésnapos Emma Stone szépségtrükkjeit! Trend--Sztárban sztár: göndör fürtökkel zsűrizik Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20171105-sztarban-sztar-gondor-furtokkel-zsurizik-liptai-claudia.htmlElkezdődött a Sztárban sztár elődöntője a TV2-n, Liptai Claudia pedig olyan frizurával zsűrizik, ami még neki is szokatlan.TrendOrigoÍgy szexizett 27 évesen Cicciolina: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171105-ilyen-szexi-volt-27-eves-koraban-cicciolina.htmlCicciolina szépsége vitathatatlan: nem hiába voltak oda érte a férfiak egész életében. Trend--Tóth Andi megmutatta, milyen kerek a fenekehttp://www.life.hu/trend/20171105-toth-andi-megmutatta-kerek-feneket.htmlTóth Andi énekesnőt egyszerűen imádják a férfiak. Nem csak a tehesége, a lány tökéletes teste is lenyűgözi őket.TrendOrigoHeti trendjelentés: Naomi Campbell sokkolta a rajongóithttp://www.life.hu/trend/20171102-heti-trendjelentes-szerepel-benne-naomi-campbell-reese-witheerspoon-mila-kunis.htmlA héten egész Amerika halloweenlázban égett. A beöltözős partik voltak az elmúlt napok legizgalmasabb eseményei, de ezeken túl is volt néhány vörös szőnyeges esemény, ahol a fekete outfitek domináltak. Mutatjuk is a legemlékezetesebb darabokat! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.