szépségápolás smink Emma Stone születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki meglepődött, amikor a hollywoodi színésznő vadonatúj külsővel jelent meg a vörös szőnyegen: szőke bombázóból először vörösre váltott, manapság pedig a ragyogó barna lett az új kedvence. Mesterien változtatja külsejét, igazi kaméleon. Jól tudja, hogy az új hajszínhez, új sminkszínek szükségesek, hogy átütő legyen a megjelenése. Lesd el a születésnapos Emma Stone szépségtrükkjeit!

A 29 éves színésznő rendszeresen fut és odafigyel a táplálkozására. A folyadékbevitelre is nagy gondot fordít, ennek ellenére mégis száraz az arcbőre, amit kozmetikumokkal igyekszik gondozni. Rendszeresen jár a kozmetikusához, ahol teljes arc és testkezeléssel kényezteti magát. Napi rutinjába tartozik, hogy az arctisztítás után esszenciális száraz olajakkal ápolja arcbőrét, dekoltázsát.

Emma Stone Bafta Forrás: Mike Marsland/WireImage/2017 Mike Marsland/Mike Marsland

Sminkje mindig kifogástalan, az aktuális hajszínéhez igazítja a piperék árnyalatait. Fényes hatású alapozóval varázsolja még üdébbé a bőrét, amit általában a kezével visz fel, hogy még természetesebb hatást érjen el. A bőrszínénél egy-két árnyalattal sötétebb krémes arckontúrt használ az arccsontja alatt, így nagyon üde és friss lesz a megjelenése. Szemöldöke a mai trendeknek megfelelően természetes és vastag, amit felfelé fésülve hajszínével harmonizáló árnyalatú szemöldökporral tökéletesít.

Emma Stone a Critics Choice Awards díjátadón. Forrás: FilmMagic/2016 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Ami a szemfestését illeti, a szemzugnál fényes és csillogó fémes árnyalatot használ, a szempillatövéhez pedig hidegbarna árnyalatot satíroz, amit megfejel egy kifelé vastagodó fekete tusvonallal. Szempilláit természetes hatású fekete szempillaspirállal festi ki. Ajakrúzsát új hajszínéhez választotta, ami nem más mint a részegítően izgalmas, mély padlizsán. Ha hasonlóak a színeid, akkor próbáld ki te is a szülinapos színésznő káprázatos sminkjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.