fotózás színésznő szexi fehérneműreklám Liv Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetesen szexi fotók kerültek napvilágra Liv Tylerről: két gyermek után is fantasztikus formában van. 

Lélegzetelállító fehérneműkben állt kamerák elé Liv Tyler. A szexi színésznő lett a Triumph fehérnemű márka őszi/téli kollekciójának reklámarca, és a fotókat nézegetve nem is kérdés, hogy miért.

A 40 éve szépség egyszerre erotikus és elegáns Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Triumph Essence/ Mega

A színésznő alakja egyszerűen kifogástalan, a vonalai elképesztően szexisek, a mosolya pedig ragyogó.

A combfixben még hosszabbnak tűnnek a formás lábai Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Triumph Essence/ Mega

Láthattunk egy-két világosabb darabot is, de a kollekcióra főleg a fekete, a sötétszürke és a mélybordó szín a jellemző.

Liv Tyler hófehér bőrén pedig csodásan mutattak ezek a sötétebb árnyalatok, kiemelték az ártatlan, tiszta kisugárzását. Ilyen kedvcsináló fotókkal a kollekciónak valószínűleg hatalmas sikere lesz.

A színésznő nagyon boldog volt, hogy őt kérték fel a feladatra Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Triumph Essence/ Mega

Az Armageddon sztárja saját bevallása szerint évek óta figyeli és imádja a márka különböző darabjait, éppen ezért hatalmas megtiszteltetés volt a számára, hogy őt kérték fel az őszi/téli szezon arcának. "Ez a mostani kollekció egyszerre elegáns, pajkos és szexi." - mondta.

Őrült fehérneműk: a tevepata bugyitól a férfi csipkékig

A trendbe szabott őrületnek nincs határa, és miért éppen a fehérneműk újragondolása maradt volna ki az emberi elme kreativitásából? Íme, 4 hihetetlen, de mégis létező fehérneműtrend.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.