Natalija Kuznyetszova testépítő izmos kigyúrt nő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalija Kuznyetszova egyszer már felhagyott a gyúrással, de saját bevallása szerint nem tud enélkül élni. 

Natalija Kuznyetszova 14 évesen kezdett testépítéssel foglalkozni, ugyanis ennyi idősen mindössze 40 kilót nyomott, amivel egyáltalán nem volt megelégedve. Keményen sportolni, edzeni kezdett, melynek következtében mostanra sikerült izomban megduplázni a súlyát.

A 26 éves orosz nő minden létező díjat, elismerést, versenyt és helyezést megszerzett, amit csak el lehet érni testépítőként, éppen ezért 18 hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy a csúcsra érve megáll, és visszavonulót fúj.

A jelenleg 90 kilós testépítő azonban nem bírta edzés nélkül, és visszatért a régi életéhez. Elmondása szerint egyre többen ismerik fel az utcán, ami nem meglepő, hiszen már több, mint 200 ezer követője van a közösségi oldalán is.

A szigorú diéta és a folyamatos edzés mellett már tanácsadóként is tevékenykedik, hogy másoknak segíthessen. Bevallotta, hogy időnként nagyon durva megjegyzéseket is kap, de ez őt nem érdekli - írta meg a TheSun.

Szabó Zsófi ijesztő fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20171108-ijesztoen-nez-ki-fekete-fogakkal-szabo-zsofi.htmlFekete fogakkal még nem láttuk Szabó Zsófit. Bár az igazat megvallva sokkal szebb is ezek nélkül. TrendOrigoÍme egy étterem, ahol meztelenül étkezhetsz: videó! http://www.life.hu/trend/20171107-ime-a-parizsi-meztelen-etterem.htmlDöbbenetes dolgot találtak ki Párizsban: már ruha nélkül is lehet étterembe menni. TrendOrigoBlake Lively igen rosszul fest: fotó! http://www.life.hu/trend/20171107-dobbenetesen-nez-ki-blake-lively.htmlNem ezt szoktuk meg a szexi színésznőtől: borzalmasan néz ki. Trend--Tóth Vera dekoltázst és lábakat villantott: fotó! http://www.life.hu/trend/20171107-elkepesztoen-dogos-kontosben-toth-vera.htmlTóth Vera friss fotójától bármelyik pillanatban felrobbanhat a net: iszonyatosan jól néz ki a híres énekesnő. Trend--A férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatahttp://www.life.hu/trend/20171103-a-ferfi-alsonadragok-15-ikoninus-pillanata.htmlKi ne emlékezne az alsónadrágot reklámozó David Beckhamre vagy Cristiano Ronaldóra? De Chris Hemsworth, Christian Bale és Ryan Gosling félmeztelen jelenete talán már kevesebbeknek rémlik. Most felidézzük a férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatát. TrendOrigoÚjabb dögös bűnözőért van oda az internet: Mirella Ponce elrabolta a férfiak szívéthttp://www.life.hu/trend/20171107-ujabb-dogos-bunozoert-van-oda-az-internet-mirella-ponce.htmlÚjabb bűnöző rendőrségi fotója járta be az internetet, ezúttal egy nő képe tüzelte fel a kommetelőket. Mirella Ponce-ra egy közúti ellenőrzésen csaptak le, tiltott fegyvertartás miatt vitték be őt, így csináltak belőle sztárt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.