Szexi fotó: melleiket markolászva ünnepelnek Mihalik Enikőék

Mihalik Enikő Julia Restoin Roitfeld cici szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő ismét egy nagyon szexi felvétellel örvendeztette meg követőit.

Enikő és barátnői szülinapot ünnepeltek, ráadásul nem is akárkiét. Az ünnepelt nem más, mint a kép jobb oldalán látható, barna hajú Julia (Julia Restoin Roitfeld), francia származású modell, akinek édesanyja a francia Vogue egykori főszerkesztője, Carine Roitfeld.

Lights out boobs out HAPPY BRIGTHDAY JULIA!!!

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,


"Lights out boobs out HAPPY BRIGTHDAY JULIA!!!" (Lámpák le, cicik ki BOLDOG SZÜLINAPOT JULIA) - írta a fotóhoz Enikő. A melleket alig takarja valami, a lányok alaposan kitették amijük van, ráadásul mindenki a sajátjába kapaszkodik.

10 alkalom, amikor Demi Moore sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20171109-10-alkalom-amikor-az-55-eves-demi-moore-sokkolta-a-vilagot.htmlMa ünnepli 55. születésnapját a Ghost című filmmel befutott Demi Moore. A pályáját sok sikeres és sok sikertelen film fémjelzi, de nemcsak ezek jutnak eszünkbe, ha a színésznőre gondolunk, hanem házasságai, vörös szőnyeges megjelenései, magazinos szereplései is. Mutatjuk Demi Moore életének 10 döbbenetes lépését! TrendOrigoÍgy néz ki smink nélkül Csősz Bogihttp://www.life.hu/trend/20171110-igy-nez-ki-smink-nelkul-csosz-boglarka-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja az Instagramjára töltötte fel a fotót. TrendFotó: Mudra László - OrigoSiker: Polgár Dotti lett Miss Európahttp://www.life.hu/trend/20171110--polgar-dotti-lett-miss-europa.htmlPolgár Dotti már nem először indul szépségversenyen, de most igazán büszke lehet az eredményére: ő lett Miss Európa. TrendOrigoSol Perez argentin időjósért odavannak a férfiak: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171110-sol-perez-argentin-idojosert-odavannak-a-ferfiak.htmlSol Perez hatalmas népszerűségnek örvend, de ez nem véletlen: az időjós olyan szexi, hogy még a tévét is megolvasztja. TrendOrigoTóth Vera megmutatta új frizurájáthttp://www.life.hu/trend/20171110-toth-vera-megmutatta-uj-frizurajat-a-facebookon.htmlFodrásznál járt Tóth Vera, az eredményt pedig meg is mutatta. TrendOrigoTeljesen mezetelnül pózol az Instagramon Amberleigh West modell: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171109-mezetelnul-pozol-az-instagramon-amberleigh-west-modell.htmlAmberleigh West szívesen mutatja meg meztelen idomait vagy egyedül, vagy társaságban: a lényeg, hogy az Instagramon minden férfi megőrüljön. TrendOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.