Kiss Ramóna átlátszó felsőben vezetett műsort: fotó

X-Faktor műsorvezető Kiss Ramóna X-Factor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnap esti X-Faktor adásában nem tudtunk másra figyelni, mint Kiss Ramóna formás melleire.

A tegnapi adás a Star Wars jegyében telt az RTL Klub tehetségkutatójában. Nem csak a versenyzők és a mentorok égtek űrlázban, de még Kiss Ramóna is lézerkarddal a kezében kezdte meg az élő show-t.

Hiába a méretes kard, a mentorok fejével díszített szoknya, semmi másra sem tudtuk figyelni, mint Rami dekoltázsára, illetve melltartójára, ugyanis egy átlátszó, csillogós felsőn kívül semmi sem takarta bájait. Csodásan festett a műsorvezetőnő, bár sokak szerint túl merész volt az outfitje.

Merész dekoltázzsal indította a műsort Kiss Rami Forrás: RTL Klub

Törpenövésű modell az internet sztárja: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171108-torpenovesu-modell-az-internet-sztarja-foto.htmlDru Presta 21 éves törpenövésű modell megmutatja, hogy a fogyatékkal élők is lehetnek szexik. TrendOrigoRadics Gigi ismét dögösre vette a formát az X-Faktorban: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171104-radics-gigi-ismet-dogosre-vette-a-format-az-x-faktorban-foto.htmlRadics Gigi csodás, légies ruhában lépett színpadra a ma esti X-Faktorban. TrendOrigoGyönyörű menyasszony volt a szexi Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171111-gyonyoru-menyasszony-volt-a-szexi-tucsi-foto.htmlMenyasszonyiruha-fotózáson vett részt Tücsi, szebbnél szebb darabokat próbálhatott fel. Trend--Szexi fotó: melleiket markolászva ünnepelnek Mihalik Enikőékhttp://www.life.hu/trend/20171111-szexi-foto-melleiket-markolaszva-unnepelnek-mihalik-enikoek.htmlMihalik Enikő ismét egy nagyon szexi felvétellel örvendeztette meg követőit.TrendOrigo10 alkalom, amikor Demi Moore sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20171109-10-alkalom-amikor-az-55-eves-demi-moore-sokkolta-a-vilagot.htmlMa ünnepli 55. születésnapját a Ghost című filmmel befutott Demi Moore. A pályáját sok sikeres és sok sikertelen film fémjelzi, de nemcsak ezek jutnak eszünkbe, ha a színésznőre gondolunk, hanem házasságai, vörös szőnyeges megjelenései, magazinos szereplései is. Mutatjuk Demi Moore életének 10 döbbenetes lépését! TrendOrigoÍgy néz ki smink nélkül Csősz Bogihttp://www.life.hu/trend/20171110-igy-nez-ki-smink-nelkul-csosz-boglarka-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja az Instagramjára töltötte fel a fotót. TrendFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.