Ilyen gyönyörű volt Rúzsa Magdi MTV EMA vörös szőnyegén Londonban

Rúzsa Magdi MTV EMA Yves Saint Laurent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este zajlott az zeneipar egyik legfontosabb eseménye, az MTV EMA (MTV Europe Music Awards), amelyen hazánkat Ruzsa Magdi képviselte. Az énekesnő gyönyörű volt.

Rúzsa Magdi képviselhette Magyarországot a rangos zenei eseményen Londonban. Az énekesnő szuperül nézett ki, vagyányan szexi volt a méregdrága Yves Saint Laurent ruhában, akárcsak a legnagyobb hollywoodi sztárok. Magdi az Instagramon muttatta meg outfitjét a rajongóknak.



Gyönyörű menyasszony volt a szexi Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171111-gyonyoru-menyasszony-volt-a-szexi-tucsi-foto.htmlMenyasszonyiruha-fotózáson vett részt Tücsi, szebbnél szebb darabokat próbálhatott fel. Trend--Ruhamustra az MTV EMA vörös szőnyegéről: a dekoltázsok és a jelmezek uralták a díjátadóthttp://www.life.hu/trend/20171113-ruhamustra-az-mtv-ema-voros-szonyegerol.htmlMeglepetésekben és mély dekoltázsokban nem volt hiány a tegnap este megrendezett MTV EMA vörös szőnyegén bevonulásán. Mutatjuk is legemlékezetesebb outfiteket! Trend--Kivillantotta meztelen mellét Rita Ora: videó! http://www.life.hu/trend/20171113-rita-ora-meztelen-melleket-villantott.htmlA szexi énekesnő gondoskodott róla, hogy mindenki lássa a meztelen idomait. TrendOrigoJessica Weaver az Instagram új sztárja: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171112-jessica-weaver-az-instagram-uj-sztarja-nagyon-szexi.htmlOdavannak a követői a szuperszexi Jessica Weaverért. A fiatal nő dögösebbnél dögösebb fotókat tölt fel a közösségi oldalára, amelyekért persze nem kevés lájkot kap. TrendOrigoHeti trendjelentés: Pink olyan stílust villantott, amilyet még sohahttp://www.life.hu/trend/20171110-heti-trendjelentes-szerepel-benne-pink-ashley-graham-nicki-minaj.htmlSokféle eseményen sokféle stílust láthattunk ezen a héten. Az igencsak változatos felhozatalból mutatjuk most a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Heti trendjelentés: Pink olyan stílust villantott, amilyet még sohahttp://www.life.hu/trend/20171110-heti-trendjelentes-szerepel-benne-pink-ashley-graham-nicki-minaj.htmlSokféle eseményen sokféle stílust láthattunk ezen a héten. Az igencsak változatos felhozatalból mutatjuk most a legemlékezetesebb darabokat! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.