Ruhamustra az MTV EMA vörös szőnyegéről: a dekoltázsok és a jelmezek uralták a díjátadót

Demi Lovato MTV EMA Lana Del Ray vörös szőnyeg Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepetésekben és mély dekoltázsokban nem volt hiány a tegnap este megrendezett MTV EMA vörös szőnyegén bevonulásán. Mutatjuk is legemlékezetesebb outfiteket!

Minták és színek

Lana Del Ray egy kis tavaszt csempészett a borús őszbe ezzel a ruhával. A nagy virágmintás ruha keveseknek áll jól, az énekesnőhöz azonban kifejezetten passzol ez a stílus.

Lana Del Ray Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Pixie Lott egészen különböző stílusú, de szintén virágmintás outfitet választott. Ez sokkal vagányabb és trendibb darab, és a pemplum is nagyon jól állt az énekesnőnek.

Pixie Lott Forrás: Getty Images

Zara Larsson választása több szempontból is a retrót idézi. A bő szabású nadrág, a trapéz ujjak, a fodros, ejtett vállak és a crop topos megoldás is. A harsány rózsaszín ruhához lazán csak egy tornacipőt választott az énekesnő.

Zara Larsson Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Dekoltázsok

Az este fénypontjai egyértelműen a dekoltázsok voltak. Ebben abszolút élen járt Demi Lovato és Rita Pereira. Előbbi nadrágkösztümben, Rita pedig overálban villantott ciciket.

Demi Lovato Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas
Rita Pereira Forrás: Getty Images

A díszes fekete melltartókat már kezdjük megszokni a vörös szőnyegen, de olyat ritkán látunk, amikor egy viszonylag egyszerű, fehér melltartót tolnak az arcunkba. Sofia Reyes viszont ezt most megtette.

Sofia Reyes Forrás: WireImage/2017 Venturelli/Venturelli

Jelmezek

A zenei díjátadókon jellemzően előfordulnak azok az outfitek is, amelyek inkább hajaznak egy jelmezre. Rita Ora például egy frissen lefürdött dívát alakított.

Rita Ora Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Petite Meller a futurisztkus vonalat hozta, a tőle megszokott pirosítóba tüsszentett hatással.

Petite Miller Forrás: WireImage/2017 Venturelli/Venturelli

Hogy az izraeli származású Noa Kirel szándéka mi lehetett ezzel a bőrszereléssel, azt még mi sem tudjuk.

Noa Kirel Forrás: WireImage/2017 Venturelli/Venturelli
10 alkalom, amikor Demi Moore sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20171109-10-alkalom-amikor-az-55-eves-demi-moore-sokkolta-a-vilagot.htmlMa ünnepli 55. születésnapját a Ghost című filmmel befutott Demi Moore. A pályáját sok sikeres és sok sikertelen film fémjelzi, de nemcsak ezek jutnak eszünkbe, ha a színésznőre gondolunk, hanem házasságai, vörös szőnyeges megjelenései, magazinos szereplései is. Mutatjuk Demi Moore életének 10 döbbenetes lépését! TrendOrigoA hónap sminktrükkje: újra hódít a színátmenethttp://www.life.hu/trend/20171109-a-honap-sminktrukkje-ujra-hodit-a-szinatmenet.htmlA legújabb őrület idén ősszel az ombre ajakfestés. Kimeríthetetlen variációkban próbálhatod ki, ráadásul tökéletes parti megjelenésed lehet általa. Az biztos, hogy egyből a figyelem középpontjába találhatod magad. TrendOrigoStílusmustra a Hollywood Film Awardsról: hatalmas mellbimbótapasszal sokkolt az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20171106-stilusmustra-a-hollywood-film-awards-voros-szonyegerol.htmlHétvégén tartották a Hollywood Film Awards díjátadó gálát, ami egyrészt elindította az Oscar-esélyesek névsorát illető találgatásokat, másrészt pedig több emlékezetes - sajnos rossz értelemben - divatpillanatot is tartogatott azok számára, akik nemcsak a filmek szerelmesei, hanem a vörös szőnyeges bevonulásoké is. Trend--Ruhadarabok és kiegészítők a hygge életérzés megéléséhezhttp://www.life.hu/trend/20171030-ruhadarabok-es-kiegeszitok-a-hygge-eleterzes-megelesehez.htmlA Hygge életérzés elérte Magyarországot is, habár a legtöbb ember életében mindig is jelen volt, csak éppen most egy új fogalom alatt beszélünk arról, mennyire fontos az otthon meghittsége, a béke pillanatainak megélése és a gondtalan családi, baráti együttlétek. Mivel a belső állapotunkat az is meghatározza, hogy mit viselünk, mivel vesszük körbe magunkat, ehhez válogattunk most egy-egy bazárt. Trend--Ezek a világ legrondább farmerjaihttp://www.life.hu/trend/20171024-a-vilag-legrondabb-farmerjai.htmlA farmert azért imádjuk, mert szuperül kombinálható a ruhatárunk többi darabjával, így a legpraktikusabb holmik között van. Ráadásul nem is találhatnánk lazább és kényelmesebb viseletet a farmernál. A következő néhány ruhadarab viszont rácáfol eddigi tapasztalatainkra. Trend--Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20171019-oszi-cipok-tizezer-forint-alatt.htmlHa éppen nem szeretnél befektetni egy drágább bőrcipőbe, vagy alapvetően sem hordasz bőrtermékeket, akkor mutatunk néhány szuper alternatívát az őszi szezonra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.