Dér Heni önvizsgálatot tartott: vannak nálam sokkal szebbek

Forrás: Instagram/Dér Heni -
Várkonyi Andrea Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni volt az egyik vendég Várkonyi Andrea műsorában, a Micsoda Nők!-ben, ahol elárulta, sikerült teljes mértékben elfogadnia önmagát.

A FEM3 talkshowjában ezúttal az volt a központi kérdés, hogy a sztárvendégek mennyire vannak tisztában saját személyiségükkel. Dér Heni kifejtette, vállalja rossz tulajdonságait és elfogadja önmagát.

„Az első olyan pont, hogy elkezdtem elfogadni önmagamat és önvizsgálatot tartottam, amikor belenéztem a tükörbe és azt mondtam, hát, vannak nálam sokkal szebbek... Ez egy felismerés volt, hogy megvannak a saját hibáim és ki mertem mondani a párom előtt." – mondta az énekesnő, majd hozzátette: „Ettől vagyunk szerintem igazán emberek, ha ezeket megpróbáljuk felismerni és kimondani, megtanulunk élni vele. Így sokkal egészségesebben és kiegyensúlyozottabban tudjuk látni saját magunkat és a környezetünket is."

Dér Heni elfogadja önmagát Forrás: Instagram/Dér Heni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.