Heti trendjelentés: Sylvester Stallone lányának combjai keltettek feltűnést a vörös szőnyegen

Emma Roberts Stallone vörös szőnyeg Naomi Watts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét az MTV EMA díjátadóval indult, majd jöttek sorban a gálák és filmpremierek. Mutatjuk is a legemlékezetesebb szetteket a vörös szőnyegről.

Dior

Naomi Watts és Kirsten Dunst ugyanazon az eseményen viseltek egy-egy hasonló Dior ruhát. Mindkettő galléros volt, illetve tüllel és áttetsző anyagokkal álmodták meg a tervezők. Talán a díszes hímzés miatt, vagy azért, mert Naomi Wattsnak jobb a kisugárzása, az ő ruháját sokkal jobban szerettük.

Kirsten Dunst, Naomi Watts Forrás: Northfoto

Kinek a ruhája jön be jobban?

Pizsamahatás

Még mindig él a pizsamatrend. Ezúttal a The Walking Dead és a Star Trek sztárja, Sonequa Martin viselt csipkés kombinét, amit egy kabáttal egészített ki. A sorozatszínésznő, Anabelle Acosta ruhája pedig egy elegáns köntösre hajazott, de hozzátesszük, hogy nagyon is jól állt neki.

Anabelle Acosta, Sonequa Martin Forrás: Northfoto, Getty Images

Kinek a választása tetszik jobban?

Combvillantók

Sylvester Stallone 19 éves lánya, a modellkedéssel kacérkodó Sistine mini bőrnadrágban és zakóban jelent meg az InStyle magazin gáláján. Ugyanezen a rendezvényen Peyton List egy babydollszerű kis ruhában lépdelt a vörös szőnyegen.

Sistine Stallone, Peyton List Forrás: Getty Images

Melyik combvillantó outfit tetszik jobban?

A hét legrosszabbjai

Emma Roberts kockás ruhájára egy hatalmas masni volt applikálva, ami elképesztően rosszul nézett ki: egyszerűen béna volt az egész. A Megjött Apuci 2. részének brit premierjén Tallia Storm okozott feltűnést. A magassarkúval viselt melegítő ugyan már bevett szokásnak számít, de egy filmpremieren még mindig elég groteszk hatást kelt.

Emma Roberts, Tallia Storm Forrás: Getty Images

Ki hibázott nagyobbat?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.