Csősz Bogi megmutatta smink nélküli arcát: fotó

Fotó: Mudra László - Origo -
szelfi smink nélkül Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi minden reggel úgy kezdi a napját, hogy profi sminkes varászolja széppé arcát. A fiatal színésznő sosem mutatkozik smink nélkül. Most azonban kivételt tett.

Eddig még nem láthattuk smink nélkül Csősz Bogit, elmondása szerint ő még az edzőterembe is tökéletes kifestve megy. A búvárkodás úgy tűnik, kivétel ez alól. Férjével közös szenvedélyüknek, a búvárkodásnak hódolnak jelenleg. Természetesen innen is posztolt a Feleségek Luxuskivitelben sztárja. Megmutatta természetes, festék nélküli arcát.

Tóth Andi szexi videóklipet forgat: videóhttp://www.life.hu/trend/20171119-toth-andi-szexi-videoklipet-forgat-video.htmlTóth Andi legújabb klipjének forgatásán fotózta magát. Igazán szexi lett a végeredmény.TrendOrigoBarna rövid hajjal fotózták Szabó Zsófit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171119-barna-rovid-hajjal-fotoztak-szabo-zsofit-foto.htmlSzabó Zsófi rövid, barna hajjal pózolt legújabb fotóján. Na nem változtatott külsőt a kismama, egy tavaly előtti fotójával nosztalgiázott. TrendOrigoAz indiai Manushi Chhillar nyerte a 2017-es Miss World szépségversenythttp://www.life.hu/trend/20171118-az-indiai-manushi-chhillar-nyerte-a-2017-miss-world-szepsegversenyt.htmlA Magyarországot képviselő Koroknyai Virágnak a Top15-be sem sikerült bekerülnie a 67. Miss World szépségversenyen. A győztes az indiai Manushi Chhillar, az első udvarhölgy Miss Anglia, a második Miss Mexikó lett. TrendOrigoAbigail Ratchford naptára felforrósítja a 2018-as évet: fotók! http://www.life.hu/trend/20171116-ilyen-lesz-abigail-ratchford-szexi-naptara.htmlAbigail Ratchford 2018-as naptára nagy erőkkel készül, és a szexi szépség már ízelítőt is mutatott belőle. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.