Amanda Ahola, a finn lány, aki Barbie-vá műttette magát: fotó

Forrás: NORTHFOTO -
plasztikai műtét Barbie finn Amanda Ahola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem érzik magukat jól a saját bőrükben, Amanda Ahola sem volt megelégedve kinézetével. Ő azonban nem elégedett meg egy hajvágással és a ruhatára cseréjével, inkább megváltoztatta a teljes kinézetét és személyiségét műtétek sorozatával. Az eredmény egy felfújt szájú, szőke baba.

A finn Amanda Aholát semmi nem tántorítja el álmától, ő egy élő Barbie akar lenni. Ennek érdekében rengeteg műtétnek vetette alá magát, ami persze nemcsak a külsején látszik meg. Az egészségét is jócskán megviselték a beavatkozások, de továbbra is folytatja az átalakulást. Megműttette már az orrát, feltöltette a száját, kapott botox kezelést, és természetesen a mellét is megnagyobbíttatta.

Amanda Ahola a műtétek előtt Forrás: NORTHFOTO

A harmadik mellműtétje során azonban komplikáció merült fel, Amanda majdnem bele is halt a labdaméretű keblekbe, de ez sem tántorítja el őt attól, hogy további operációknak vesse alá magát. Mivel a célja a tökéletes Barbie-kinézet, még további beavatkozásokra lesz szüksége, és már alig várja a folytatást.

Így néz ki Amanda Barbie a műtétek után Forrás: NORTHFOTO
A tökéletes arcbőr 10 titkahttp://www.life.hu/trend/20171121-a-tokeletes-arcbor-tiz-titka.htmlA tökéletes arcbőrt elérni nem lehetetlen, csupán napi szintű odafigyelést, gondoskodást igényel. Hosszú távú befektetés, és érdemes minél korábban elkezdeni! TrendOrigoMaria Luciotti meztelenül mászkált egy plázában: videó! http://www.life.hu/trend/20171121-meztelenul-plazazott-maria-luciotti.htmlMaria Luciotti kimaxolt a szexizés fogalmát: teljesen mezteneül járt fel és alá egy bevásárló központban. Csak egy sapka, egy sál és cipő volt rajta. TrendOrigoBugyit villantott a színpadon Keresztes Ildikó http://www.life.hu/trend/20171121-megmutatta-bugyijat-a-szinpadon-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó még mindig elképesztően jól néz ki. TrendFotó: Mudra László - OrigoIlyen volt az év legdögösebb fehérnemű bemutatója, a Victoria's Secret show http://www.life.hu/trend/20171120-ilyen-volt-a-victorias-secret-2017es-divatbemutatoja.htmlIdén Kínában, egészen pontosan Sanghaiban rendezték meg az év leglátványosabb és legnépszerűbb divatbemutatóját. A Victoria's Secret show-n évről évre a legszebb és legtökéletesebb alakú modellek vonulnak fel, ráadásul a szokásos megkötések nélkül: a szigorú tekintetek és megszokott vonulások helyett itt puszikat dobálnak, kacsintanak, integetnek a modellek. Nem egyszerű divatbemutató, hanem igazi showműsor grandiózus kiegészítőkkel és a legszebb fehérneműkkel. Trend--Modellek, akik várandósan léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171117-varandos-modell-kismamak-a-kifuton.html2016 decemberében mindenki arról beszélt, hogy Irina Shayk várandósan lépett kifutóra. A Victoria's Secret modell esete azonban nem egyedi. Íme, 10 alkalom, amikor terhes modelleket láthattunk a kifutón. TrendOrigoBerki Krisztián újabb beavatkozásra készülhttp://www.life.hu/trend/20171120-hajbeultetesre-keszul-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián újabb szépészeti beavatkozásra készül. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.