Döbbenetesen néz ki Stockard Channing: fotó!

Forrás: Getty Images -
színésznő plasztikszörny Rizzo Grease Stockard Channing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felismerhetetlen lett Stockard Channing. Sajnos nem az öregedés ártott neki a legtöbbet, hanem a rengeteg szépészeti beavatkozás. 

Nemrég interjú készült Stockard Channinggal, akit legtöbben a Grease című alapmű kapcsán ismertek meg jobban. Mint tudjuk, az akkor 34 éves színésznő egy önmagánál jóval fiatalabb karaktert játszott, ám ez egyáltalán nem jelentett gondot a számára, hiszen fantasztikus megjelenésnek örvendett.

Stockard Channing nagyon megöregedett Forrás: Getty Images

Az 1978-as produkció óta azonban eltelt néhány évtized, ami nyilvánvalóan minden akkori szereplőn meglátszik. Stockard Channing azonban durván belecsapott a plasztikáztatás sűrűjébe, és a túlzásnak köszönhetően ma már rá sem lehet ismerni sajnos.

A Twitteren sorra jelennek meg a kommentek a fotója kapcsán, többen is sérelmezik, hogy nem tudott beletörődni az öregedésbe, és eltorzította a természetes megjelenését. Az ominózus képet itt tudod megtekinteni.

Így lett plasztikrém Nicole Kidman

1 millió dolláros átváltozás - Nicole Kidman lebukott. A színésznő eddig azt állította, hogy soha semmiféle plasztikai műtétje nem volt, csak botoxoltat. Most viszont bizonyíték is van arra, hogy lódított. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.