Csodás gyűrűt mutatott Görög Zita: fotó!

modell Görög Zita fotó gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita a legfrisebb Instagram posztjában egy csillogó gyűrűt villantott. Vajon miért? 

Görög Zita magánéletéről nem sokat tudni, annyit viszont ismeretes, hogy a tavaly zátonyra futott házassága után idén újból rátalált a boldogság és a szerelem. Sokáig az a hír járta, hogy a híres édesanya és a volt férje próbálják megmenteni a kapcsolatukat, ám egy idő után teljesen egyértelmű vált, hogy külön folytatják az útjaikat.

Sőt, nyáron az is kiderült, hogy ki rabolta el Zita szívét, akivel azóta is teljes harmóniában élnek. Nemrég pedig egy olyan fotó került fel a szexi sztár közösségi oldalára, amelynek középpontjában egyértelműen egy csillogó gyűrű áll.

Zita mosolyogva mutatta a kamerának a csodás ékszert, amit a rajongói is imádnak, bár valószínűleg az is közrejátszik a felvétel sikerében, hogy gigadekoltázst is mutatott a gyűrű mellé.

Ilyen szexi a 38 éves Görög Zita: fotó!

Görög Zita nem aggódik a kora miatt, de nem is kell neki. Pontosan úgy néz ki, mint 10 évvel ezelőtt. Szinte hihetetlen, hogy betöltötte a 38. életévét! Ő beintős fotóval köszöntötte születésnapját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.