plus size modell Ashley Graham Ashley Alexiss plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években, ha valakitől azt kérték, hogy nevezzen meg egyetlen plus size modellt, általában azonnal rávágta, Ashley Graham nevét. Ám most egy teljesen új, nagyon szexi konkurenciája akadt"

A 27 éves Ashley Alexiss korábban nagyon gátlásos nő volt, ám mióta egy Los Angelesben található ügynökség szerződtette az önbizalma megnőtt, a gátlásaitól pedig szépen lassan megszabadult. Annyira, hogy ma már 1,2 millió Instagram követővel büszkélkedhet, és idén megkapta élete első fehérnemű szerződését is - írja a Daily Mail.

"Nem fogom úgy leélni az életem, hogy minden nap azon agyalok, miként felelhetnék meg a társadalom elvárásainak. Megtanultam úgy tükörbe nézni, hogy egy szexi nagymacska nézzen vissza rám" - nyilatkozta a lány, aki jelenleg kommunikációból szeretné megszerezni a mesterdiplomáját.

Ashley Alexiss a világ vezetődivatlapjainak figyelmét is felkeltette. Olyan magazinok írtak róla, mint a Vogue, a Maxim, az Elle és a Playboy.

Tell me something funny - @slink_jeans X @waywithwords

Ashley Alexiss (@ashalexiss) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.