szexi fotó comb Baukó Éva villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb szexi fotóval örvendeztette meg a rajongóit Baukó Éva. Ezúttal a combjai kerültek górcső alá. 

Baukó Éva mindig valami olyat tartogat a követőinek, amitől mindenki szája tátva marad. Korábban az egyik fotóján annyira mély volt a szexi sztár dekoltázsa, hogy szinte még a köldökét is látni lehetett, ez pedig érthetően mosolyt csalt a rajongók arcára.

Nem sokkal ezután pedig a körző pontosságú fenekével robbantotta fel a netet, hiszen még farmernadrágban is jól látszik, hogy a gömbölyűséggel bizony itt sincs baj.

Most pedig a lábaira helyezte a hangsúlyt, ami szintén jó döntés volt. Éva ugyanis a magasszárú csizmában elképesztően szexi: végtelen, szálkás combjai pedig akaratlanul is magukra vonzzák az ember tekintetét.

Ismerőse szerint Baukó Éva olyan, mint egy kopott tarisznya

Nemcsak Baukó Éva szókimondó, hanem úgy tűnik a barátai is. Egyik ismerőse őszintén elmondta, hogyan vélekedik a celebről, nem túl szép szavak! Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.