A hónap sminktrükkje: a holografikus ragyogás!

Forrás: Instagram/sigmabeauty -
holográfia smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha igazán ki akarsz ragyogni a tömegből, akkor a legújabb őrületet, a holografikus hatást imádni fogod, igazi partikellék. A folyton változó divatáramlat újra felfedezte a hetvenes évek vibráló csillogását, ami még több lehetőséget kínálva tért vissza: nemcsak a ruhák és kiegészítők terén izgalmas, hanem a sminktermékekben is. A kínálatban van holografikus szemhéjpúder, highlighter és szájfény is.

Szemfestés:

Titokzatosan vibráló hatáshoz hangsúlyozhatod tekintetedet holografikus szemhéjpúderrel. Akkor a legvibrálóbb, ha a szemsminkedet fekete vagy sötét árnyalattal alapozod le, és rá egy élénk színű hologramos szemhéjszínt satírozol. De használhatod úgy is, hogy csak a szemzugba csempészel egy keveset. Szintén izgalmas hatást érhetsz el, ha a tetszőlegesen elkészített szemsminkedet a mozgó szemhéj közepére helyezett holografikus, harmonizáló árnyalatú szemhéjpúderrel egészíted ki. Különleges alkalmakra nélkülözhetetlen kellék.

Forrás: Instagram/sigmabeauty

Highlight:

Hangsúlyozhatod arcod legszebb részeit holografikus highlighterekkel is. Hasonlóan alkalmazd, mint a "hagyományos" highlightert. Ezt is használhatod a szemzugban, akkor huncut és vibráló lesz a szemsminked. Ha még nagyobb szemhangsúlyt szeretnél, akkor tehetsz egy keveset a szemöldökcsont alá is. Arccsontodat is kiemelheted ezzel a több színárnyalatban pompázó highlighttal, csak arra figyelj, hogy ujjaddal kontúrmentesen dolgozd el a végén.

Forrás: Instagram/sigmabeauty

5 ok, amiért a highlight a smink sztárja

Pillanatok alatt szebbnek és frissebbnek mutatja az arcodat, ha helyesen használod ezt a csodaterméket. A highlight ápol és eltakar, de ki is tudja emelni a legelőnyösebb vonásaidat. Olvasd el Larion Oscar tanácsait!

Ajakfestés:

Ajkadat még teltebbnek mutatja ez a több színben pompázó magas fény. Lehet önmagában is használni, akkor sokkal lágyabb hatást érsz el. De ha tartósabb eredményt szeretnél, akkor kontúrozd ajkadat egy ajakkontúrceruzával, satírozd ajkad egészére a ceruzát, és azután tedd rá a csillogó szájfényt. Még eredményesebb, ha egy mattra száradó folyékony ajakrúzsra teszed a holografikus szájfényt.

Forrás: Instagram/sigmabeauty

Erre figyelj!

Óvatosan használd ezeket az extrán vibráló és csillogó lehetőségeket, a legelőnyösebb, ha egy fókuszpontra irányítod a tekintetet, vagyis az arcodnak csak egy pontján használod a holografikus terméket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.