Több mint 200 műtét árán vált rajzfilmfigurává Pixee Fox: fotó

Forrás: Instagram/Pixee Fox -
Kis hableány Pixee Fox rajzfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenre képes Pixee Fox azért, hogy elő rajzfilmfigura váljon belőle. A kis hableányra szeretne hasonlítani, ezért már több mint 200 operáción esett át. 

A szenvedély hajtja azt a svéd nőt, aki Pixee Fox művésznéven vált ismertté. Mindenáron egy rajzfilmfigurára akar hasonlítani, mostanában inkább a kis hableányra, de volt olyan időszak is, amikor inkább Jessica Rabbitté akart válni. Az már csak a jelmezeken múlik, hogy melyik figura bőrébe bújik, hiszen teste már átalakult a több mint 200 plasztikai műtét hatására.

Több mint 200 műtét árán vált rajzfilmfigurává Pixee Fox Forrás: Instagram/Pixee Fox

A nő rengeteg veszélyes operációt is bevállalt, csak azért, hogy elérje a célját, és emberi testét a háta mögött hagyja. Mindkét oldalról kivetette 3-3 bordáját, de természetesen mellnagyobbítást és szájfeltöltést is végezetett, ahogy a szeme színét is megváltoztatta, ami rendkívül beavatkozás, de Pixee-t nem érdekli, hiszen ezzel is közelebb került az álmához.

Pixee hatalmas melleket és vékony derekat csináltatott magának Forrás: Instagram/Pixee Fox

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.