Meghan Markle orrához hasonlóra vágynak a nők

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
plasztikai műtét színésznő Meghan Markle orrplasztika szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle egy csinos és tehetséges színésznő, ráadásul mostmár hivatalosan is Harry herceg menyasszonya. De a legtöbben most mégsem erre kíváncsiak a 36 éves szépséggel kapcsolatban, sokkal inkább az orrára. 

Ahogy azt már megírtuk, még nagyobb figyelem terelődött az egyébként sem ismeretlen Meghan Markle-re, miután a napokban Harry herceg hivatalosan is megkérte a kezét. Mint kiderült, az eljegyzés már a hónap elején megtörtént, ám a nyilvános bejelentéssel még vártak egy keveset.

Megtudtuk azt is, hogy az esküvőt jövő májusra tervezik, egy hónappal azután, hogy Katalin világra hozza harmadik csemetéjét. Nem meglepő módon a hírt követően még többen kíváncsiak lettek a 36 éves színésznőre, és mint kiderült, sokan szeretnének olyan orrot, mint az övé:

Egyre több nő szeretne olyan orrot, mint amilyen Meghan Markle-nek van Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

"Fél évvel ezelőtt kezdtek el hozzám azzal jönni a páciensek, hogy olyan orrot szeretnének, mint a színésznőjé. Valóban szép orra van, de szerintem a szépsége pont abban rejlik, hogy az övé sem tökéletes." - mondta Stephen T. Greenberg, New York-i plasztikai sebész.

A szakember azt is elárulta, hogy mióta Meghan és Harry szorosabbra fűzték a viszonyukat, úgy növekedett meg az orrával kapcsolatos plasztikai műtétek száma is. - írta meg az MSN.com

Így hidratálj, amikor beköszönt a hideghttp://www.life.hu/trend/20171123-igy-hidratalj-amikor-bekoszont-a-hideg-ido.htmlAz évszakváltásoknál, ahogy te magad is érzékelheted, új napi rutint kell kialakítani, hogy bőröd ellenállóbb legyen, és megőrizze ragyogó kinézetét a hűvös időben is. Íme, a legfontosabb tudnivalók a tél közeledtével. TrendOrigoÍgy szexizik a rajongóinak Baukó Éva: videó! http://www.life.hu/trend/20171129-minivideoban-szexizik-bauko-eva.htmlMinivideóban mutatta meg magát a követőinek Baukó Éva. TrendOrigoBella Hadid melle a kifutón bújt ki a melltartóból: fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20171129-bella-hadid-melle-kiesett-a-melltartobol.htmlBella Hadid a kifutón önfeledt táncba kezdett, de a csipkés melltartója nem mozgott együtt a kebleivel, így kivillantak a mellbimbói! Trend--Több mint 200 műtét árán vált rajzfilmfigurává Pixee Fox: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171129-tobb-mint-200-mutet-aran-valt-rajzfilmfigurava-pixee-fox.htmlMindenre képes Pixee Fox azért, hogy elő rajzfilmfigura váljon belőle. A kis hableányra szeretne hasonlítani, ezért már több mint 200 operáción esett át. TrendOrigoZimány Linda megmutatta tökéletes fenekét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171129-zimany-linda-megmutatta-tokeletes-feneket.htmlZimány Linda megmutatta tökéletes alakját a rajongóinak, testhez álló ruhája főként a kerek fenekét helyezte előtérbe. TrendOrigo50 feletti férfiak, akik bebizonyították, hogy a kor csak egy számhttp://www.life.hu/trend/20171123-50-feletti-ferfiak-akik-bebizonyitottak-hogy-a-kor-csak-egy-szam.htmlA mai társadalom hajlamos leírni az idősödő korosztályt, akik közül pedig rengetegen bizonyítják, hogy az élet nem áll meg 50 felett sem, sőt! Mutatunk is közülük néhányat! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.